Bartas Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ahh po tym jak juz nie chce mi sie jezdzic do wladyslawowa bo jest jeden wielki tlum to jastarnie kocham
Magdalenah Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a ja tez bede nad morzem od 12 do 15 a Wy gdzie ?? :mysli: Jantar i Malbork i Sztum i takie tam
Magdalenah Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote tekstylnie czy bez yyy?
Kimi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote Zdjęcia rób :kox: :kox: :kox:
Magdalenah Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote Zdjęcia rób :kox: :kox: :kox: tak,tak i sobie również :>
Kimi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote Zdjęcia rób :kox: :kox: :kox: tak,tak i sobie również :> Niee no, komu jak komu, ale Sebkowi nie trzeba pisać JAKIE zdjęcia ma robić :kox: :kox: Wiadomo, że takie "banerowe" :D
Magdalenah Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote Zdjęcia rób :kox: :kox: :kox: tak,tak i sobie również :> Niee no, komu jak komu, ale Sebkowi nie trzeba pisać JAKIE zdjęcia ma robić :kox: :kox: Wiadomo, że takie "banerowe" :D a baner z Sebą to co ?! niby furrrory by nie zrobił ? :> :> :>
Kimi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote Zdjęcia rób :kox: :kox: :kox: tak,tak i sobie również :> Niee no, komu jak komu, ale Sebkowi nie trzeba pisać JAKIE zdjęcia ma robić :kox: :kox: Wiadomo, że takie "banerowe" :D a baner z Sebą to co ?! niby furrrory by nie zrobił ? :> :> :> No nie wśród męskiej części Bandy raczej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty niegrzeczna
Magdalenah Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote Zdjęcia rób :kox: :kox: :kox: tak,tak i sobie również :> Niee no, komu jak komu, ale Sebkowi nie trzeba pisać JAKIE zdjęcia ma robić :kox: :kox: Wiadomo, że takie "banerowe" :D a baner z Sebą to co ?! niby furrrory by nie zrobił ? :> :> :> No nie wśród męskiej części Bandy raczej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty niegrzeczna oj Ty egoisto ja nie męska część
Kimi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote Zdjęcia rób :kox: :kox: :kox: tak,tak i sobie również :> Niee no, komu jak komu, ale Sebkowi nie trzeba pisać JAKIE zdjęcia ma robić :kox: :kox: Wiadomo, że takie "banerowe" :D a baner z Sebą to co ?! niby furrrory by nie zrobił ? :> :> :> No nie wśród męskiej części Bandy raczej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty niegrzeczna oj Ty egoisto ja nie męska część No to proszę - specjalnie coś dla Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie::
Magdalenah Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mhgm ja do Chałup gniote Zdjęcia rób :kox: :kox: :kox: tak,tak i sobie również :> Niee no, komu jak komu, ale Sebkowi nie trzeba pisać JAKIE zdjęcia ma robić :kox: :kox: Wiadomo, że takie "banerowe" :D a baner z Sebą to co ?! niby furrrory by nie zrobił ? :> :> :> No nie wśród męskiej części Bandy raczej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ty niegrzeczna oj Ty egoisto ja nie męska część No to proszę - specjalnie coś dla Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:: dzięki, dzięki taki tam nadmuchany poduszkowiec poproszę zdjęcia Paula Walkera w wodzie http://www.thehunkies.com/paul-walker/
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 kto by chcial takiego walenia jak ja ogladac na banerze zeby juz nikt na spota nie przyjechal ?? :D Madziu zapodaj konkretne zdjecie i baner bedzie specjalnie dla Ciebie
Magdalenah Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 kto by chcial takiego walenia jak ja ogladac na banerze zeby juz nikt na spota nie przyjechal ?? :D Madziu zapodaj konkretne zdjecie i baner bedzie specjalnie dla Ciebie Sebcio nie no my tu sobie spamujemy żartobliwie z Kimiaszem a moje ulubione foto to takowe http://www.thehunkies.com/wp-content/uploads/paul-walker-7.jpg
Kimi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 :polew: :polew: A to moje ulubione: :kox: :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 hmmm musze pomyslec jakby tu go wkomponowac w baner
Kimi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 hmmm musze pomyslec jakby tu go wkomponowac w baner GO? :shocked: Chyba JĄ :cool1:
Rekomendowane odpowiedzi