Seba_LDZ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 sie ogarnie moze chlopaczyna
kanu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 infosys rozpieszcza eee tam, trzeba wykorzystywać urlopik by nie zwariować a od wtorku next week wolne na dłużej
Kimi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ohayoo :hi: Ale tu znowu pizga w tym GD :kwasny: Ale chociaż nie pada
kanu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 eee dziś ciepełko dość fajne zresztą w nocy też nie było źle, 17 stopni pokazywał termometr jak wracałem do domku po północy
Seba_LDZ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 nie no tutaj z rana jak wylazlem w krotkim rekawku i spodenkach pomijajac ze bylem jeden z niewielu tak ubrany to tak mi suty przewialo ze ja pitole :gwizdanie:
kanu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 poproś koleżankę z ciepłymi dłońmi by ci ugrzała
kanu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 zauważyliście, że prawie każda kobita ma zimne ręce ciągle?
Seba_LDZ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ze niby dziewica :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 skrzynka przeczyszczona :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 11:56_________________________________________________lece zobaczyć czy te ciule już coś zrobiły przy mojej furmance
Panton Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ze niby dziewica :gwizdanie: bardziej problemy z sercem i krążeniem
Magdalenah Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 bry [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 12:38_________________________________________________ zauważyliście, że prawie każda kobita ma zimne ręce ciągle? ja mam jeszcze zimne nóżki hahah ale krążenie w normie
Magdalenah Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :hi: czyli dziewica dziewica to chyba czym innym się charakteryzuje ja niskociśnieniowiec ale jak już mi podskoczy ciśnienie.....
kanu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :hi: czyli dziewica a nóżki ciągle razem? i drobi jak gejsza jak chodzi?
Magdalenah Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :hi: czyli dziewica a nóżki ciągle razem? i drobi jak gejsza jak chodzi? Kanu Tobie sie gejsza marzy chyba nie dziewica gdzieś jeszcze żyją takowe stworzenia w dobie XXI w 38 letnia dziewica to już byłby zastanawiający przypadek......w klasztorze chyba :gwizdanie:
kanu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Kanu Tobie sie gejsza marzy chyba nie dziewica gdzieś jeszcze żyją takowe stworzenia w dobie XXI w 38 letnia dziewica to już byłby zastanawiający przypadek......w klasztorze chyba :gwizdanie: dziewicę to nawet już trudno w gimnazjum znaleźć.... :>
Rekomendowane odpowiedzi