Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:good: gites majonez jak mawia Mario a po fotach widać, że spotkanie było owocne :tongue4:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 10:31_________________________________________________Instalował ktoś z Was amortyzatory Sachsa ?

Tak, ja zakładałem miesiąc temu na tył - Sachs SuperTouring, chriss też takie zakładał.

No jak właśnie też tył zakładam. I jak Ci się jeździ >?

No teraz jest rewelacja :good: :good: :good:

Zresztą, w poprzednim aucie miałem Sachsy SuperTouring z przodu i też było ok.

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bilsteiny w każdym razie się nie nadają, jakby ktoś miał taki pomysł. W ostatnim m-cu same reklamacje po wymianie u mego mechaniora były. No Monroe trochę bardziej wytrzepałoby portfel.

Opublikowano

ale bilstein i sachs to na jednej licencji jada :confused4:

Opublikowano

ale mówię pojawiły się jakieś podróbki tańsze i nie sprawdza się to kompletnie pt. Bilstein z Sachsami ludzie nie wracają z awanturą a z Bilsteinami tłumnie.

Opublikowano

Kłysiu, Sachs to marka ZF, natomiast Bilstein to ThyssenKrupp, te dwa koncerny nie mają ze sobą nic wspólnego :wink4:

Opublikowano

Kłysiu, Sachs to marka ZF, natomiast Bilstein to ThyssenKrupp, te dwa koncerny nie mają ze sobą nic wspólnego :wink4:

:good:
Opublikowano

7a4e155188d9301d4c3f99e50a79275c.gif

:>

Opublikowano
:D:thumbup:
Opublikowano
  • Autor
:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :decayed::naughty:
Opublikowano

Czek dys ałt:

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Seba powiedz mi czy w Warszawie na Żerań masz daleko :mysli:

Opublikowano
  • Autor

zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem

Opublikowano

zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem

:( k**wa 15,7 km z buta jak bys myknal :tongue4: no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko :naughty:
Opublikowano

:( ku*** 15,7 km z buta jak bys myknal :tongue4: no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko :naughty:

Taki spacerek...

Ze cztery godzinki :D :D :D

Opublikowano

:( ku*** 15,7 km z buta jak bys myknal :tongue4: no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko :naughty:

Taki spacerek...

zrzucil by nadwage :kox:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________czytales Kimiasz co na tym ogolniaku sie dzialo ;(
Opublikowano

Taki spacerek...

zrzucil by nadwage :kox:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________czytales Kimiasz co na tym ogolniaku sie dzialo ;(

Tak zerkam piąte przez dziesiąte, bo za dużo tego, ale z tego, co się zorientowałem, to cos było nie halo :no: :no: :no: :no:

Opublikowano

Tom ale początkowo grote Janosika mieliście wyjebaną w czosnek :polew:

Opublikowano

Tom ale początkowo grote Janosika mieliście wyjebaną w czosnek :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: w pyte zbysia byla :kox:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:06_________________________________________________a zwrocicie uwage ze makaveli juz chyba skasowal konto na stronie bo juz przesatl byc klubowiczem wszytskie dane skasowane jak by sie ulotnil :shocked:
Opublikowano

chwilowo zapadł się pod ziemie ze wstydu

Opublikowano

albo z zemsty ktos zaciukal typasa :przebiegly: