Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 gites majonez jak mawia Mario a po fotach widać, że spotkanie było owocne [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 10:31_________________________________________________Instalował ktoś z Was amortyzatory Sachsa ? Tak, ja zakładałem miesiąc temu na tył - Sachs SuperTouring, chriss też takie zakładał. No jak właśnie też tył zakładam. I jak Ci się jeździ >? No teraz jest rewelacja :good: Zresztą, w poprzednim aucie miałem Sachsy SuperTouring z przodu i też było ok.
Magdalenah Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Bilsteiny w każdym razie się nie nadają, jakby ktoś miał taki pomysł. W ostatnim m-cu same reklamacje po wymianie u mego mechaniora były. No Monroe trochę bardziej wytrzepałoby portfel.
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ale bilstein i sachs to na jednej licencji jada
Magdalenah Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ale bilstein i sachs to na jednej licencji jada ale mówię pojawiły się jakieś podróbki tańsze i nie sprawdza się to kompletnie pt. Bilstein z Sachsami ludzie nie wracają z awanturą a z Bilsteinami tłumnie.
Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ale bilstein i sachs to na jednej licencji jada Kłysiu, Sachs to marka ZF, natomiast Bilstein to ThyssenKrupp, te dwa koncerny nie mają ze sobą nic wspólnego
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ale bilstein i sachs to na jednej licencji jada Kłysiu, Sachs to marka ZF, natomiast Bilstein to ThyssenKrupp, te dwa koncerny nie mają ze sobą nic wspólnego
Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czek dys ałt: :slina: :slina: :slina:
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Seba powiedz mi czy w Warszawie na Żerań masz daleko
Seba_LDZ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem k**wa 15,7 km z buta jak bys myknal no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko
Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem ku*** 15,7 km z buta jak bys myknal no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko Taki spacerek... Ze cztery godzinki :D
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem ku*** 15,7 km z buta jak bys myknal no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko Taki spacerek... Ze cztery godzinki :D zrzucil by nadwage [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________czytales Kimiasz co na tym ogolniaku sie dzialo ;(
Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem ku*** 15,7 km z buta jak bys myknal no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko Taki spacerek... Ze cztery godzinki :D zrzucil by nadwage [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________czytales Kimiasz co na tym ogolniaku sie dzialo ;( Tak zerkam piąte przez dziesiąte, bo za dużo tego, ale z tego, co się zorientowałem, to cos było nie halo :no: :no:
bartek1605 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tom ale początkowo grote Janosika mieliście wyjebaną w czosnek
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tom ale początkowo grote Janosika mieliście wyjebaną w czosnek :polew: :polew: w pyte zbysia byla [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:06_________________________________________________a zwrocicie uwage ze makaveli juz chyba skasowal konto na stronie bo juz przesatl byc klubowiczem wszytskie dane skasowane jak by sie ulotnil
bartek1605 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 chwilowo zapadł się pod ziemie ze wstydu
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 albo z zemsty ktos zaciukal typasa
Rekomendowane odpowiedzi