Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:hi:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak to bywa z hoplami trza uważać na blache bo bardzo się sypie

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Kłysiu, nie kombinuj, jak Sebastian Marat :D :D :D

Opublikowano
  • Autor

pany jest kwestia czy ktos sie wypowie na temat tego autka

http://allegro.pl/opel-astra-bertone-2-2-dti-navi-skora-alu-17-i1774412103.html

chodzi mi jakies pinie na temat tych Opli czy gowno czy co i jak :mysli:

jedno jest pewne bedziesz parkowal pod wejsciem do reala a nie przy rondku ;P :wink4: :>

Opublikowano

jedno jest pewne bedziesz parkowal pod wejsciem do reala a nie przy rondku ;P :wink4: :>

W czerwcu był ten spot Astry Coupe pod Realem? Pamiętacie? Cztery były :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

:hi: bry[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 10:27_________________________________________________

Moje pierwsze auto to był Opel :rolleyes: poza tym że rdza go lubiła tak samo jak ja , nie mam nic do powiedzenia na anty, ale dodam ,że nie był to najnowszy Opel a stara Astra w kombiaku. Przesiadka do Audi to był jak rok świetlny w dziejach ludzkości. Oglądałam niedawno w salonie nową Astrę i kurcze.....podoba mi się . Tyle że serwis dupiasty w naszej okolicy. Poza tym ceny wcale nie super i gdybym miała tyle kasy to kupiłabym nowsze Audi. :decayed:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 10:32_________________________________________________Bardzo zapadł mi za to w pamięć widziany pod Biedronką Hyundai Tuscani :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
Przesiadka do Audi to był jak rok świetlny w dziejach ludzkości

To tak jak u mnie przesiadka z Citroena ZX :D

Opublikowano

u mnie skoki były niewielkie ale technologia szła mocno do przodu, a o wnętrzu nie wspomnę :>

Fiat 125p -> Łada Samara 1500s -> Daewoo Lanos -> Audi A4

Opublikowano
  • Autor

Kanu ja podobnie tyle ze poczatki skoda 105 > lada samara 1300 > daewoo nexia > a4 :D

Opublikowano

W jednej pracy kiedyś miałem okazję jeździć służbowym Lanosem 1.6 106KM.

Bardzo fajne auto :good:

A przed ZX-em miałem jeszcze czerwonego malacza :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

kurcze tak sie podiaralem tym Oplem 2.0 201 KM na turbinie benzynka i akurat na moja kieszen :gwizdanie: i wcale nie odbiega komfortem od Audi jak nim brykalem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

k**wa no u mnie pod klatka jak w salonie zobaczcie jak dzisiaj jest przyjemnie

SNC00292_1.jpgSNC00293_1.jpgSNC00294_1.jpgSNC00295_1.jpg[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 13:11_________________________________________________bentley oile sie nie myle continental gt nowka do tego nowka cayen i nowka a6 :D

Opublikowano

ku*** no u mnie pod klatka jak w salonie zobaczcie jak dzisiaj jest przyjemnie

SNC00292_1.jpgSNC00293_1.jpgSNC00294_1.jpgSNC00295_1.jpg[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 13:11_________________________________________________bentley oile sie nie myle continental gt nowka do tego nowka cayen i nowka a6 :D

ty w jakiejs willowej dzielnicy pracujesz :kox:
Opublikowano

Hattrick :D :D :D

Ale fury mega :good:

Opublikowano

u mnie na teofilowie zaczyna grzemiec :confused4:

Opublikowano

Kanu ja podobnie tyle ze poczatki skoda 105 > lada samara 1300 > daewoo nexia > a4 :D

łada dawała radę ;) szkoda, że gaźnik się często zasyfiał i czasem elektryka wariowała w deszczowe dni... ale ogólnie auto nie do zdarcia :)

W jednej pracy kiedyś miałem okazję jeździć służbowym Lanosem 1.6 106KM.

Bardzo fajne auto :good:

ja mam 1.5 16v ;) całe 99KM (tyle na hamowni wyszło) z czego z 68 na kołach :>

Opublikowano

klysek89 miałem tę Astrę i powiem Ci, że sprzęt dobry.... zero problemów a odnośnie blach... koleś mi wjechał w bok i przyrysował całe drzwi... zanim to zrobiłem jeździłem z miesiąc - zima sól... (brak czasu w chu...pracy) i nic się nie działo... w sumie ta Astra była nowa ale nic się z nią nie działo a 2 lata się tym bujałem i mimo silnika 1.6 dawała radę....

[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 13:39_________________________________________________

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :decayed:

Opublikowano

A tu w GD ciemno się zrobiło i burza taka, że ja jebe :blink: :blink: :blink:

Opublikowano

klysek89 miałem tę Astrę i powiem Ci, że sprzęt dobry.... zero problemów a odnośnie blach... koleś mi wjechał w bok i przyrysował całe drzwi... zanim to zrobiłem jeździłem z miesiąc - zima sól... (brak czasu w chu...pracy) i nic się nie działo... w sumie ta Astra była nowa ale nic się z nią nie działo a 2 lata się tym bujałem i mimo silnika 1.6 dawała radę....

[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 13:39_________________________________________________

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :decayed:

i to jest info ktore mnie satysfakcjonuje mysle ze sie porozgladam za takim bolidem :decayed: narazie tak tylko zeby sobie popatrzec :tongue4:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 13:54_________________________________________________

A tu w GD ciemno się zrobiło i burza taka, że ja jebe :blink: :blink: :blink:

u nas tez burza i leje :disgust: