Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie ja pracuje w tej najc**jowszej czesci czyli stara praga polnoc :) w nocu to tu slabo jest chociaz w dzien tez Cie potrafia wyzwac

ludzie z bandy lysego :) hheheheh :D

u mnie narazie zlonce swieci :) ale tak od rana cos sie chmurzy ;)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no wlasnie ja pracuje w tej najc**jowszej czesci czyli stara praga polnoc :) w nocu to tu slabo jest chociaz w dzien tez Cie potrafia wyzwac

ludzie z bandy lysego :) hheheheh :D

u mnie narazie zlonce swieci :) ale tak od rana cos sie chmurzy ;)

banda lysego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 14:03_________________________________________________dobra pany pora do domciu :decayed: musze jechac odebrac czajnik z reklamcji :polew:
Opublikowano
  • Autor

nie moglem zdjecia z bliska zrobic bo siedzial szofer ale jest i drugi bentley

SNC00296_1.jpg

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

nie moglem zdjecia z bliska zrobic bo siedzial szofer ale jest i drugi bentley

SNC00296_1.jpg

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Heh, nieźle, jakiś zlot snobów czy co? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

z jednej sytrony klatki mam salon gosi baczynskiej a z drugiej sklep z c**jowymi meblami gdzie wszystko kosztuje 40 000 zl ;)

i przyjezdzaja :)[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 14:49_________________________________________________

[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 14:50_________________________________________________
Opublikowano
sklep z c**jowymi meblami gdzie wszystko kosztuje 40 000 zl

Bo w tym właśnie chodzi o to, że one tyle kosztują, a że c**jowe - co to kogo obchodzi, ważne, że jak przyjadą "znajomi", będzie się można pochwalić "A ja to kupiłem meble za 40 tysi" :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano
  • Autor

hehehhe nom ale naprawde no moze i one sa jakies tam nowoczesne i bardzo ale to bardzo designerskie

ale tak k**wa nie praktyczne ze masakra no sa tam jakies takie opcje ze kiedys stalismy z kumplami i sie zastnawialismy

po co komu takie cos jak nawet nie wiedzielismy co to jest ;)

Opublikowano

hehehhe nom ale naprawde no moze i one sa jakies tam nowoczesne i bardzo ale to bardzo designerskie

ale tak ku*** nie praktyczne ze masakra no sa tam jakies takie opcje ze kiedys stalismy z kumplami i sie zastnawialismy

po co komu takie cos jak nawet nie wiedzielismy co to jest ;)

Seba, ale one nie są "po coś".

One są po to, żeby snob mógł pokazać innemu snobowi, że go stać :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

http://bebzol.com/pl/Cycki-o-poranku.22797.html

rozchmurzcie się :> może słonko wyjdzie dzięki temu :cool1: co prawda nie jest to poranek ale...

Opublikowano
  • Autor

jest taka szansa no byle teraz na dole bym zdjecie zrobil ale ludzie byli ale utro pstrykne sa np plastikowe golabki

po co k**wa komus plastikowy golab :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 15:29_________________________________________________lubie cycki o poranku :slina: :slina: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
po co ku*** komus plastikowy golab

No jak to? Nie wiesz? :blink: :blink: :blink:

Ja mam w domu plastikowego gołębia i nie wyobrażam sobie życia bez niego :no: :no: :no:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano
po co ku*** komus plastikowy golab

No jak to? Nie wiesz? :blink: :blink: :blink:

Ja mam w domu plastikowego gołębia i nie wyobrażam sobie życia bez niego :no: :no: :no:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

no tak jak ja ja tez mam plastykowego golabka codzienie rano cwierakmy sobie przy kaweczce a pozniej wsiadam na niego i cisne do roboty :kox:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 15:44_________________________________________________to ty seba nie masz plastikowego golebia :blink::shocked:
Opublikowano
  • Autor

o kuzwa no nie mam :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

przeprasam chlopaki jutro pendem nabende :polew:

Opublikowano

siemano gołąbki :naughty:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 17:07_________________________________________________

czy Ty czasem nie mowiles kiedys ze sprzedajesz telewizory ?? czy pomylilem osoby ?? bo ktos kiedys pisal ze ma jaies ceny hurtowe a teraz by sie przydalo ;)

admin20 kiedyś pisał że ma :mysli:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

:hi: Mi dzisiaj coś się pochrzaniło z zamkiem klapy bagażnika, mogę otworzyć ją tylko poprzez przycisk na pilocie albo włożyć kluczyk w zamek i przekręcić a "klamka" nad rejestracją nie działa. Fis też żadnego błędu nie pokazuje, miał ktoś z Was taki problem ;/?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=192046.0[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 06:47_________________________________________________frugodh może nie do końca to co opisane w wątku ale siłownik do odkręcenia i przejrzenia :decayed: :decayed:

Nie ma dużo roboty - troszkę problemów może sprawić jedynie tapicerka jak nigdy nie zdejmowałeś :gwizdanie:

No właśnie u mnie silowniczek działał bo z pilota i kluczykiem normalnie otwieram tylko przycisk nad rejestracją się zj***ł. Dzisiaj rozebrałem wszystko polutowałem na nowo styki w tym przełączniku i w siłowniku też zregenerowałem silniczek przy okazji- tak przyszłościowo żeby się nie okazało że za pół roku coś siądzie. Wszystko teraz hula jak ta lala ale z 3 godziny się męczyłem z czego najdłużej chyba ze zdjęciem tej właśnie tapicerki a później z odkręceniem jednej śrubki od zamka do której jest masakryczne dojście

Opublikowano

Motyw gołąbka powrócił :nabijasie:

Nie uciekniemy od tego :D :D :D

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

20110824095.jpg

:mysli: :mysli: :mysli:

Ma ktoś jakiś pomysł :?: Mam przypuszczenia ale....

Opublikowano

poziomowanie ksenonów padło

Opublikowano
  • Autor

nom tez bym to obstawial

a golabki beda z rana jak dotre do firmy :D

Opublikowano

poziomowanie ksenonów padło

nom tez bym to obstawial

a golabki beda z rana jak dotre do firmy :D

no ja również to obstawiam tylko nie mogę zobaczyć dziś czy mechanicznie któryś czujnik czy tylko błąd w kompie :confused4:

Jutro postaramy się ogarnąć, co nie Pantonik :?: :naughty::wink4: