Magdalenah Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 zestaw na "BMW" to : BMW , dres, adibasy, łysa głowa (szeroki kark ?)
Panton Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 śmiejcie się śmiejcie z BMW ale silnikom TDI Audi/VW daleko do silników BMW..... a te ostatnie modele co wyszły z tymi za***istymi światłami są wypas.... ta ostatnia 7 jest piękna... 5 też zajebiszcza - dzisiaj rano za nią leciałem i na prawdę styliści się popisali i odwalili kawał dobrej roboty...
klysek Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 zestaw na "BMW" to : BMW , dres, adibasy, łysa głowa (szeroki kark ?) ale ja bede mial model lux nie rocznik '88 :polew: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 10:39_________________________________________________ śmiejcie się śmiejcie z BMW ale silnikom TDI Audi/VW daleko do silników BMW..... a te ostatnie modele co wyszły z tymi za***istymi światłami są wypas.... ta ostatnia 7 jest piękna... 5 też zajebiszcza - dzisiaj rano za nią leciałem i na prawdę styliści się popisali i odwalili kawał dobrej roboty... Pantonik jak zwykle scisle i na temat bedziesz moim pomagierm przy zakupie :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 :decayed: obowiazkowo jeszcze klapeczki kubota
Magdalenah Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Pośmiać się ludzka rzecz. Ja BMW nie kupię bo mnie eksploatacja by zeżarła. Mogę sobie popatrzeć i popatrzę sobie na kłyskowe
Panton Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 prawda jest taka, że Audi jakościowo produkuje bardzo dobre samochody ale nie ma co się aż tak napinać.... Audi jak dla mnie ma jedną zajebistą zaletę - ma quattro........ xDrive w BMW czy 4MOTION w Mercu się chowa.... Audi ma mocne blachy (ocynk) do modeli B8 gdzie przyoszczędzili i już ocynku dali tylko do 20-30cm od progów.... a reszta (?) po 6-8latach eksploatacji wszystko będzie widać... można by dużo pisać [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 10:51_________________________________________________ :decayed: obowiazkowo jeszcze klapeczki kubota złośliwcy :D :D
chriss Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Kłysiu ja ci powiem tak że bez gwiazdy niema jazdy dokupisz łańcuch na łape i szyje i będzie gicior
klysek Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 jestescie deliktanie ujmujac nie poprawni przeca jeszcze paździocha nie pogonilem to narazie sa zamysly a co bedzie sie okarze a wy mi od razu dresy lancuchy masakra jakas z wami
Seba_LDZ Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 http://ulubiency.wp.pl/kat,1012259,title,54-latek-pogryzl-pytona-zostal-aresztowany,wid,13752785,wiadomosc.html :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 12:58_________________________________________________Pyton nic Ci nie jest ?? :decayed: :decayed:
Kimi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 http://ulubiency.wp.pl/kat,1012259,title,54-latek-pogryzl-pytona-zostal-aresztowany,wid,13752785,wiadomosc.html :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 12:58_________________________________________________Pyton nic Ci nie jest ?? :decayed: :decayed: Nie chcę się tutaj jakoś chwalić, ale ulubiency.wp.pl to dzieło mojego zespołu w WP :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 to sie nie chwal c**jowa strona :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 to sie nie chwal c**jowa strona :polew: :polew: My robiliśmy akurat to, co jest "pod maską" i czego nie widać. :cool1: Grafika i inne rzeczy to nie nasza broszka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Panton Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 http://ulubiency.wp.pl/kat,1012259,title,54-latek-pogryzl-pytona-zostal-aresztowany,wid,13752785,wiadomosc.html :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 12:58_________________________________________________Pyton nic Ci nie jest ?? :decayed: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 to sie nie chwal c**jowa strona :polew: :polew: My robiliśmy akurat to, co jest "pod maską" i czego nie widać. :cool1: Grafika i inne rzeczy to nie nasza broszka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kod jest chusteczkowo pisany tyle bledow ze ja pitole zbijam sie oczywiscie
Bartas Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 zostaw gdanszczaka bo wogole nie bedzie sie odzywal
MarianekZg Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Pany mam małe pytanko jeśli nie otwiera mi się szyba kierowcy a pozostałe działają bez zarzutu, dodatkowo przy zamykaniu te uchylone nie chcą się domykać ani po zamknięciu ręcznym przy otwieraniu auto nie chcą się otworzyć (chyba, że to domykanie to tylko przypadek) - 5L benzyny i zapałki czy coś da się z tym jeszcze zrobić :?: :?: :?:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 nareszcie :polew: :polew: a powaznie moze sie cos z pstryczkiem stalo masz 4 elektryki czy 2 ? bo jak 2 to mam swoj stary przelacznik dzialajacy wiec mozna podmienic i sprawdzic albo moze sie tam cos odpielo wypielo tak dumam sobie
MarianekZg Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Seba ja mam 4 tak napisałem na szybko, jak zrobię obiad to się za to wezmę i rozkręcę - zobaczymy [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 15:37_________________________________________________w razie nic dziś nie zdziałam to jutro znowu będę się musiał uśmiechnąć do Pantonika
Rekomendowane odpowiedzi