Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie i ośka i multi do szczęścia wystarczy :good: do ścigania się zaś potrzebuje RS8 Spydera :kox: ale, że póki co nie ma gdzie i jak się ścigać A6 mi jak najbardziej leży......kiedyś tam

A6 ale w Q i TIPie...... zakochasz się... i nie musisz się ścigać... wystarczy, że jest taka pogoda jak dzisiaj - delikatnie pada a już byś pokochała Q :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dla mnie i ośka i multi do szczęścia wystarczy :good: do ścigania się zaś potrzebuje RS8 Spydera :kox: ale, że póki co nie ma gdzie i jak się ścigać A6 mi jak najbardziej leży......kiedyś tam

A6 ale w Q i TIPie...... zakochasz się... i nie musisz się ścigać... wystarczy, że jest taka pogoda jak dzisiaj - delikatnie pada a już byś pokochała Q :decayed:

nie ma co porównywać TIP-a a multi :gwizdanie: jeśli idzie o komfort jazdy

Opublikowano

Magda pod tym względem bezstopniowa nie ma konkurencji ale trochę dziwnie się jedzie gdy wciskamy pedał do podłogi a obroty cały czas stoją na poziomie 2500 lub 3000

Nom i trwałość chociaż jak się szanuje, jeździ normalnie to multi też robi ładne przebiegi..... ale multi nigdy nie występuje z Q i dlatego wygrywa TIP :tongue4:

Opublikowano

:hi:

ponuro dziś za oknem tak jakoś ,czyżby już jesień :mysli:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 10:46_________________________________________________

no to pojechali po całości :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

jesień jesień nie da się ukryć... :>

Opublikowano
  • Autor

wrzesniopad :)

Opublikowano

http://allegro.pl/

zdechło :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:kwasny: jesień? mi serce krwawi że się jednak chyba nie wybiorę do Frankfurtu na wystawę ;( a tak przez jesien i zimę ...człwoiek by oglądał te foldery i katalogi heheheh i jakoś do wiosny by zleciało.....

Wracając do rozmowy.....jakbym miała Q to na wuja jakiś automat w ogóle ? sensu tego połączenia nie rozumiem :D i nie wiem co w tym czuciu multi dziwnego :mysli: ja tam się dobrze z nim czuję , zwłaszcza jak wsadzam pedał gazu do końca . Moja skrzynka nalatane ma ponad 200 i kurcze zrobi się 7 lamel w najbliższym czasie i mam nadzieje jeszcze długo nią pośmigać.

Opublikowano

no jak to? Q + ASB to piękne połączenie... pełen komfort (TIP) a do tego bezpieczeństwo (Q)

Opublikowano

Co Wy tam wiecie...

2.7BiT + manual + Q i nie ma mocnych :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Jeśli Bozia pozwoli u mnie na zmianę to następny będzie na 100% Q i manual a silniczek się jeszcze zobaczy :cool1:

Opublikowano

Co Wy tam wiecie...

jest.... S4 B6/B7 - TIP + Q + V8 :D

Opublikowano

Co Wy tam wiecie...

Ehh te wasze "tipy" i inne "troniki" :cool1: :cool1: :cool1:

Nic, powtarzam, nic nie jest w stanie zastąpić przyjemności operowania pedałem sprzęgła i mieszania w podwójnym H :D :D :D

Opublikowano
:shocked: ale ciemnicaaaa
Opublikowano
  • Autor

gdzie ciemnica ??

outside ??

tutaj slonce swieci :D

Opublikowano

Jeśli Bozia pozwoli u mnie na zmianę to następny będzie na 100% Q i manual a silniczek się jeszcze zobaczy :cool1:

4,2 benzynka :decayed:

Opublikowano

Co Wy tam wiecie...

Ehh te wasze "tipy" i inne "troniki" :cool1: :cool1: :cool1:

Nic, powtarzam, nic nie jest w stanie zastąpić przyjemności operowania pedałem sprzęgła i mieszania w podwójnym H :D :D :D

dorośniesz..... zmądrzejesz :naughty::decayed:

[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 16:12_________________________________________________

trzeba przyznać, że zawiązała po uuju :D

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

4,2 benzynka :decayed:

:good: :good: :good: pod warunkiem, że na koncie xxx $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :decayed: :decayed: :decayed: