Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i chłosta batem :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dobrze gadasz Seba to samo napisalem ban .... a uciszenie dla Lukasa

eh ..zostali uciszeni na miesiąc i jaka tu sprawiedliwość :confused4:

a kto został? daj lina........ :mysli:

powinien być :banned: dla Malika jak chuuuj

dokladnie popieram

uszukiwacza mowimy stanowcze nie !

Opublikowano

dobrze gadasz Seba to samo napisalem ban .... a uciszenie dla Lukasa

eh ..zostali uciszeni na miesiąc i jaka tu sprawiedliwość :confused4:

a kto został? daj lina........ :mysli:

powinien być :banned: dla Malika jak chuuuj

dokladnie popieram

uszukiwacza mowimy stanowcze nie !

masz lina Pontonhttp://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227392.150
Opublikowano
  • Autor

kurde tak czy siak ja tez bym tak zalatwil sprawe i tyle ...

Opublikowano

Cooo? jeden oszukał, wprowadził w błąd Admina przez co niewinna osoba została zablokowana i dostał uciszenie na jeden miesiąc??????????????????????????

A chłopak który założył konto i nie pozwolił by sprawa została zamieciona pod dywan dostał TAKI SAM WYMIAR KARY??? Został ukarany za prawo do obrony???????

Dobrze się czują oni wszyscy????? Toż to chore do potęgi entej. :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Seba tylko ze jak Ty bys przerobil wiadomosc nie majac znajomego.... nie bylo by Cie juz tutaj ;)

Opublikowano
  • Autor

tak czy siak Prometeo zrobil wedlug mnie dobrze Malik zj***l i tyle co jak co ale wciskanie nieprawdy ma sie nijak do zakladania drugiego konta i dochodzenie swoich praw ....

bzdura ...

Opublikowano

Seba tylko ze jak Ty bys przerobil wiadomosc nie majac znajomego.... nie bylo by Cie juz tutaj ;)

przecież koleś założył drugie konto nie po to by obrażać czy robić wałki tylko by się BRONIĆ........ kurrrwa każdy ma prawo do OBRONY i ten chłopak tym postem to czynił więc o co chodzi? Dostał taką samą karę jak Malik, który zrobił wała????

Opublikowano
  • Autor

spokojna Twoja lokowana nie wiesz jakie ja mam tutaj uklady :) takze wierz mi ze bym byl i mial sie dobrze :D:P:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale Seba napisal, ze tak samo by sprawe zalatwil.... ja bym uwalil Malika

Opublikowano

tak czy siak Prometeo zrobil wedlug mnie dobrze Malik zj***l i tyle co jak co ale wciskanie nieprawdy ma sie nijak do zakladania drugiego konta i dochodzenie swoich praw ....

bzdura ...

dnooooo 1000000000000000000000m mułu !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

szkoda nerwów na to wszystko,takie sa tu układy i nic na to nie poradzimy ;(

Opublikowano

K****a, Panowie... Cios Malika jest poniżej pasa - żeby stały użytkownik o jakiejś tam randze odstawiał takie numery? Jasny f*ck...na nikogo nie można liczyć

Opublikowano

liga rządzi liga radzi liga nigdy cie nie zdradzi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja Ci powiem, że jebie to forum na miesiąc.... nawet się tutaj od jutra nie zaloguję......... jakby coś jestem na IRCu.... tam nie ma równych i równiejszych.... k**wa rozumiem w biznesie, w polityce w firmach (pracy) są układy i układziki ale na forum Audi A4???????

I to rozpatrzenie sprawy to czysta paranoja!!!! Chłopak się bronił i poniósł taką samą karę jak ten co zrobił takiego brzydkiego wała? A lukaszr jak dostał sfałszowaną wiadomość od Malika to jebnął bana dla chłopaka, który był niewinny i jest OK????

Żadnego przepraszam..... tylko jeszcze uciszenie dostał na miesiąc????

Ja tutaj jestem dzisiaj ostatni raz - na miesiąc sam się uciszę... od taki znak protestu.

[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:52_________________________________________________

K****a, Panowie... Cios Malika jest poniżej pasa - żeby stały użytkownik o jakiejś tam randze odstawiał takie numery? Jasny f*ck...na nikogo nie można liczyć

można można DJ.... wierz mi........... są ludzie z klasą i zasadami...... nie wszyscy to gnioty... Mnie najbardziej w tym wszystkim bulwersuje "wyrok" zarządu..... jest p prostu śmieszny i krzywdzący dla osoby poszkodowanej. DNO DNO DNO!!!

Opublikowano

niestety Malik nie ma jaj i honoru, żeby tak napisać jedno proste słowo - "przepraszam"....

Opublikowano
  • Autor

tez mi sie wydaje ze powinni darowac sobie konsekwencje w sprawie prometeo... bo mysle ze wielu z nas by zrobilo tak samo ...

a kolezka sklamal ... wsadzil komus w usta cos czego nigdy nie wypowiedzial ... ponizej krytyki ...[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:56_________________________________________________hmmm az mnie korci zeby ze tak powiem wsadzic patyk w mrowisko i odpisac w watku :)

Opublikowano

Panton, nie unoś się, jeden człowiek nie stanowi o całym forum :cool1: :cool1: :cool1:

Ja tutaj jestem dzisiaj ostatni raz - na miesiąc sam się uciszę... od taki znak protestu.

Przecież my tutaj na łódzkim nic Ci nie zawiniliśmy, więc czemu nie chcesz bywać na forum i z nami być w kontakcie?

Jeśli leży Ci coś na sercu - napisz PW do Prezesa czy innych zainteresowanych.

Opublikowano

tez mi sie wydaje ze powinni darowac sobie konsekwencje w sprawie prometeo... bo mysle ze wielu z nas by zrobilo tak samo ...

a kolezka sklamal ... wsadzil komus w usta cos czego nigdy nie wypowiedzial ... ponizej krytyki ...[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:56_________________________________________________hmmm az mnie korci zeby ze tak powiem wsadzic patyk w mrowisko i odpisac w watku :)

w wątku nie można pisać bo bym dawno odpisał..... ale nie można....

Opublikowano
  • Autor

no niby tak ale wiesz forum to spolecznosc tak ?? no wiec sprawy sa zalatwiane publicznie wiec karanie kogos za to ze sie bronil jest chyba bez sensu :)

i nawet goscia nie znamy wiec nie mam mowy o zadnym kolesiostwie :) [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:59_________________________________________________

w wątku nie można pisać bo bym dawno odpisał..... ale nie można....

acha no to ja mam jeszcze jeden pomysl ale to juz jutro :)