kanu Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 padło pytanie jak miał na imię Borewicz, jak odjeżdżały FSO... pierwsza odpowiedź... porucznik
bartek1605 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Wielkie dzięki za milo spędzony czas to była ta grzeczniejsza część
mar_92 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 może kiedyś będę miał okazje poznać tą cześć mniej grzeczną :>
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 może kiedyś będę miał okazje poznać tą cześć mniej grzeczną :> No jedną z nich była "akcja pod Bazyliszkiem" ze słynnym "jak mnie nazwałeś c**ju?" :polew: :polew: Ehhh, to był czad, jak w pięciu wyciągaliśmy gościa z Golfa :D :D
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 możesz rozwinąć W styczniu mieliśmy imprezę klubową w Bazyliszku na Pabianickiej (zdjęcia możesz znaleźć w galerii). W nocy po jedną z naszych par (Misiek z Miśkową) przyjechał znajomy, Golfem IV, ww celu odwiezienia ich do domu. Zanim odprowadziliśmy Miśków do czekającego na nich auta, usadowił się tam jakiś koleś, który wziął się nie wiadomo skąd i powoływał się na znajomość z jakimś Sebastianem :D Ponieważ argumenty słowne, że najprawdopodobniej pomylił auta, do niego nie docierały, bo był zbyt nawalony, musieliśmy go z tego Golfa usunąć siłą. Koleś tak się zaparł rękoma i nogami, że musieliśmy go wyciągać siłą w pięciu Jego protesty ostatecznie i skutecznie stłumił bartek1605 wrzucając gościa w zaspę z zamiarem naprania mu po ryju :D :D Sytuacja nie wydaje się jakoś specjalnie zabawna jak się ją opisuje, ale uwierz mi - na żywo to była niezła akcja :D
Magdalenah Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 junior śpi więc chwila spokoju nie zmarzliście później? była piękna koło 12-14 :] Później to zaczęło kropić A zapowiadali taką ładną pogodę [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 22:21_________________________________________________ może kiedyś będę miał okazje poznać tą cześć mniej grzeczną :> No jedną z nich była "akcja pod Bazyliszkiem" ze słynnym "jak mnie nazwałeś c**ju?" :polew: :polew: Ehhh, to był czad, jak w pięciu wyciągaliśmy gościa z Golfa :D :D żeś kurde nie widziałam no, pozostały mi tylko barwne opowieści i obserwowanie podekscytowania i wypieków na twarzy
mar_92 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Teraz już rozumie, musiał być czat :>
Seba_LDZ Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 ta szczegolnie ze wszyscy byli zalani jak ruskie plecaki
Magdalenah Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ta szczegolnie ze wszyscy byli zalani jak ruskie plecaki nie wszyscy, niektórzy musieli być trzeźwi jak te "świnie" :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ta szczegolnie ze wszyscy byli zalani jak ruskie plecaki nie wszyscy, niektórzy musieli być trzeźwi jak te "świnie" :gwizdanie: Na szczęście dla Twojego małża, dzięki temu miałem okazję go poznać i walnąć z nim kielicha :D
Magdalenah Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ta szczegolnie ze wszyscy byli zalani jak ruskie plecaki no mój kielich z wami nadal w dalekiej przyszłości w takim razie nie wszyscy, niektórzy musieli być trzeźwi jak te "świnie" :gwizdanie: Na szczęście dla Twojego małża, dzięki temu miałem okazję go poznać i walnąć z nim kielicha :D no mój kielich z wami nadal w dalekiej przyszłości w takim razie [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 22:53_________________________________________________ branoc, jutro zaczyna się w pracy "apokalipsa" , dostajemy w bonusie 22 rasowych pracowników UMŁ ....
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ta szczegolnie ze wszyscy byli zalani jak ruskie plecaki no mój kielich z wami nadal w dalekiej przyszłości w takim razie nie wszyscy, niektórzy musieli być trzeźwi jak te "świnie" :gwizdanie: Na szczęście dla Twojego małża, dzięki temu miałem okazję go poznać i walnąć z nim kielicha :D no mój kielich z wami nadal w dalekiej przyszłości w takim razie [br] Spokojnie, doczekasz się :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 22:57_________________________________________________Dobrej nocy, Madziu
Seba_LDZ Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 uuuaaaa Madzia powodzenia
Magdalenah Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 uuuaaaa Madzia powodzenia bede w nastepny weekend dochodzic do siebie ----
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 uuuaaaa Madzia powodzenia bede w nastepny weekend dochodzic do siebie ---- Nooo w sumie dobrze, że dopisałaś w tym zdaniu "do siebie" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :D
Seba_LDZ Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 :polew: :polew: a moze szkoda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 23:20_________________________________________________Sprzedam encyklopedie Britanica. 40 tomów. Stan bardzo dobry. Nie będzie mi już potrzebna. Ożeniłem się tydzień temu. Żona wie, k**wa, wszystko najlepiej. :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 :polew: :polew: a moze szkoda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 23:20_________________________________________________Sprzedam encyklopedie Britanica. 40 tomów. Stan bardzo dobry. Nie będzie mi już potrzebna. Ożeniłem się tydzień temu. Żona wie, k**wa, wszystko najlepiej. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 23:23_________________________________________________ Dobra, ja zawijam na białą salę
Rekomendowane odpowiedzi