Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co za łoch

Opublikowano

o_O [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 20:07_________________________________________________

mnie dzisiaj też gościu chciał znowu przez cały bok przejechać ale w ostatniej chwili odbiłem :tongue4:

mnie tez juz na 1 Maja blisko pracy jechał obok z tyłu troche a potem sru i centralnie przede mnie bez migacza i tylko hamulce mnie uratowały :confused4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 20:11_________________________________________________

Kur*a mać, je*ana Łódź. Gościu mi przy*ebał w lewy bok i mam załatwiony cały bok od przednich drzwi do tyłu :confused4:

tez bym mu przy* :D a tak na poważnie nie masz tablic EZG, inaczej ewidentnie twoja wina :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

o_O [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 20:07_________________________________________________

mnie dzisiaj też gościu chciał znowu przez cały bok przejechać ale w ostatniej chwili odbiłem :tongue4:

mnie tez juz na 1 Maja blisko pracy jechał obok z tyłu troche a potem sru i centralnie przede mnie bez migacza i tylko hamulce mnie uratowały :confused4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 20:11_________________________________________________

Kur*a mać, je*ana Łódź. Gościu mi przy*ebał w lewy bok i mam załatwiony cały bok od przednich drzwi do tyłu :confused4:

tez bym mu przy* :D a tak na poważnie nie masz tablic EZG, inaczej ewidentnie twoja wina :polew: :polew: :polew: :polew:

co do EZG, to moja żona zawsze mi mówi uważaj EZG przed nami ,nie wiadomo co zrobi :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Opublikowano

Mi wujo zawsze kazał uważać na ..ujów w kapeluszach - Niedzielni kierowcy :polew:

Opublikowano

co do EZG, to moja żona zawsze mi mówi uważaj EZG przed nami ,nie wiadomo co zrobi :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

jeszcze na kwiatuszków z EPA trzeba bardzo uważać :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 20:34_________________________________________________

Mi wujo zawsze kazał uważać na ..ujów w kapeluszach - Niedzielni kierowcy :polew:

czyli na Skoda Master Warchoł Team :P

Opublikowano

Siemano z pokładu TLK Intercity GD -> EL :hi: :hi: :hi:

i jak co piątek, bujamyyyy się.... :D :D :D

Ale jest browar, jest papu, jest net i jest forum - więc jest dobrze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Siemano z pokładu TLK Intercity GD -> EL :hi: :hi: :hi:

i jak co piątek, bujamyyyy się.... :D :D :D

Ale jest browar, jest papu, jest net i jest forum - więc jest dobrze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Kimi tak spytam z ciekawości - czy w tej chwili są jeszcze wagony typu "Wars" :?: :?: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Są, ale niestety, nie w pociągach TLK

Tylko w ekspresach Intercity

Opublikowano

:decayed: czyli pozostają własnoręcznie zrobione kanapeczki i browarek z Biedroneczki :decayed: :decayed:

Broń Boże nie wyśmiewam się - żebyś mnie źle nie zrozumiał :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

Są bułki z paprykarzem, są Carlsbergi - wszystko jest :D

Opublikowano

Paprykarz mmmmmmmmm :slina: :slina: :slina: zaraz idę zrobić sobie kanapasa :decayed::good: :good:

Opublikowano

Paprykarz mmmmmmmmm :slina: :slina: :slina: zaraz idę zrobić sobie kanapasa :decayed::good: :good:

Podskocz tu do mnie, jestem tak mniej więcej 20km za Bydgoszczą w kierunku Torunia - mam jeszcze dwie bułeczki, to Cię poczęstuję :D

Opublikowano

Podskocz tu do mnie, jestem tak mniej więcej 20km za Bydgoszczą w kierunku Torunia - mam jeszcze dwie bułeczki, to Cię poczęstuję :D

:decayed: chyba, że Helipopterem ale to dopiero w Poniedziałek - jutro wygrywam w Lotto więc sam rozumiesz :gwizdanie: ale dzięki za zaproszenie :hi: :hi: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kierowca MPK Łódź jak mi skasował przedni bok- tłumaczył sie tak-----a bo baba za kierownicą i do tego EZG :decayed: no ale poki co Kodeks jest ten sam dla hrabiostwa z EL -i zapłacił za to że mnie" nie zauważył na pasie ruchu" Generalnie współczuję "dupościsku" rejestracyjnego , ja nie mam kompleksów. W końcu skończyłam łódzką szkołę jazdy, uczył mnie facet(wojskowy były) i egzamin zdałam też w Łodzi. Patrząc na nasze ulice poziom jazdy i kultura osobista nie mają nic wspólnego z tablicą rejestracyjną. W moim bloku sami "łodzianie" na tablicach hahahaha , tansze mieszkania w Zgierzu, dojazd szybki a auta za nic nie przerejestrują :polew: :polew: bo nie chcą być zaszufladkowani.

a Ponton kiedy kończy ten strajk ?? :mysli:

MArio rozklejales te lampy swoje? potrzebuje twój patent na czyszczenie :>

Opublikowano

Kierowca MPK Łódź jak mi skasował przedni bok- tłumaczył sie tak-----a bo baba za kierownicą i do tego EZG :decayed: no ale poki co Kodeks jest ten sam dla hrabiostwa z EL -i zapłacił za to że mnie" nie zauważył na pasie ruchu" Generalnie współczuję "dupościsku" rejestracyjnego , ja nie mam kompleksów. W końcu skończyłam łódzką szkołę jazdy, uczył mnie facet(wojskowy były) i egzamin zdałam też w Łodzi. Patrząc na nasze ulice poziom jazdy i kultura osobista nie mają nic wspólnego z tablicą rejestracyjną. W moim bloku sami "łodzianie" na tablicach hahahaha , tansze mieszkania w Zgierzu, dojazd szybki a auta za nic nie przerejestrują :polew: :polew: bo nie chcą być zaszufladkowani.

a Ponton kiedy kończy ten strajk ?? :mysli:

MArio rozklejales te lampy swoje? potrzebuje twój patent na czyszczenie :>

Ja nie napisałem tego złośliwie,też pochodzę ze Zgierza i większość rodziny mieszka w Zgierzu.Żona dlatego tak mówi, że Ci ze Zgierza to nie wiadomo co zrobią :cool1:
Opublikowano

Madzia, nie rozklejałem lamp :no: rozkręciłem tylko tyle ile można było rozkręcić, potem czyściutka szmatka, zagięty drut aby wszędzie się dostać i na przód :ad:. Wiem, że to troszkę po McGajwerowsku ale efekt był taki jaki chciałem, potem porządne skręcenie, nasmarowanie śrubek/wkrętów, uszczelnienie odpowietrzników i regulacji i jest Gitez Majonez :good: zapomniałem o parowaniu lamp, no i lampy oczywiście przejrzały :good::decayed::wink4:

Opublikowano

witam :)