Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pudzian wygrał to śmieszne :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:no: to żałosne :polew:
Opublikowano

dziś większość tych walk , to jakieś żarty :thumbdown:

Opublikowano

ciekawe co im obiecali albo ile dali za to sędziowanie

Opublikowano

ta walk była świetna tylko krótka :good:

Opublikowano

na niego chociaż można liczyć :)

Opublikowano

dokładnie :cool1:

Opublikowano

tak czy inaczej dzisiejsza gala powinna trafić do strefy śmiechu

Opublikowano

szkoda, że niema części wyciętej :polew:

Opublikowano

już po Andrzejkach

Opublikowano
  • Autor

chetnie porozmawiam o walce pudziana bo uwazam ze nie macie racji

Opublikowano

że niby co?

Opublikowano
  • Autor

to co punktuja sedziowie to obalenia przejscia skrecenia i cosy czyste ...

co thopson pokazal ze uwazanei ze przegral ?? to ze pierwsza runda byla w parterze ??

ze pudzian nie dostal nawet jednego czystego ciosu w jape ?? ze tompson byl na gorze ??

przeciez to nawet nie bylo punktowane ... to co zapuntkowalo to obalenia tompsona w 1 rundzie .

strzal w jape pudziana ktory niestety zlozyl tompsona ... czysta prost lewy ... pudzien wiele nie umie i nie wykorzystal

szansy zeby go dobic ale pozneij i tak dawal rade... tak czy siak to co zrobila ekipa do pracy nad pudziana kondycja

to po prostu siega zenitu po dwoch rundach po 5 min byl w stanie rozmawiac ... co nie bylo mozliwe np w ostatniej

walce masakra ja chyle czola... no obstawiam ze jakbysmy sie mieli miziac w parteze przez 10 minut to nie bylibysmy tacy

kolorowi :) tak czy siak uwazam ze pudzian wygral slusznie mimo iz nie byla to duza przewaga na punkty to jemu sie nalezalo

mial wiecej ciosow czystych na glowe plus wyjsca z polgardy i gardy ... i to zawazylo

jedyne co mi sie nie podobalo w tej gali to jedna walka nie pamietam kto to byl polak wygral nieslusznie

tylko nie pamietam z kim no ale walka mameda ... nie da sie tu wiele pisac mistrz i tyle cos pieknego

o dzwigni na kolano to pewnie wiecej powie Marcin tak czy siak sztuka i tyle ... :)

no :P aaa i te dupki byly dobre co obok biegaly :D:P:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 01:59_________________________________________________no dobrai olejcie moja gramatyke i bledy dgyz poniewaz spelniam swoje marzenie z wczoraj i jem paprykarz sczecinski :D :D :D

Opublikowano

zacznę od końca - Dupki miażdżyły :evil: Mamed jak zwykle zrobił robotę - można na niego liczyć :good::decayed:

Pudzian fakt kondycję może i złapał lepszą niż ostatnio ale w/g mnie powinna być 3cia runda - dogrywka bo na tą chwilę pozostaje mały niesmak w moim odczuciu :kwasny:[br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 02:03_________________________________________________Paprykarz !!! :good: :good: :good::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

o kurfa przebrnąłem przez to wypracowanie:kox:

[br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 02:09_________________________________________________tak czy inaczej skandal jeżeli chodzi o sędziowanie a pudzian jeszcze trocheeeeeeee musi popracować

Opublikowano

oglądałem na żywo walki, naprawdę warto pokibicować na miejscu :good:

Opublikowano

na żywca zawsze jest lepiej

Opublikowano

oglądałem na żywo walki, naprawdę warto pokibicować na miejscu :good:

no właśnie wydawało mi się, że cię widziałem :mysli: siedziałeś chyba zaraz za Saletą :wink4: