Opublikowano 11 Marca 201214 l Gizmo - zmiana planów jednak nie jadę dzisiaj na spota, sorry Kimias a myślałem że się ścigniemy kartami
Opublikowano 11 Marca 201214 l ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208 już chyba kiedyś poruszałeś ten temat
Opublikowano 11 Marca 201214 l ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208 już chyba kiedyś poruszałeś ten temat nom tak ale teraz napisałem zeby ktos sie madrze wypowiedział a nie ze zagnije czy cos takiego
Opublikowano 11 Marca 201214 l Tomciu wbij się na jakieś forum Merca, poczytaj, może coś się dowiesz - najlepiej jak by się wypowiedziała osoba, która ujeżdżała takiego furacza
Opublikowano 11 Marca 201214 l Tomciu wbij się na jakieś forum Merca, poczytaj, może coś się dowiesz - najlepiej jak by się wypowiedziała osoba, która ujeżdżała takiego furacza wlasnie juz siedze i kope
Opublikowano 11 Marca 201214 l Tomciu wbij się na jakieś forum Merca, poczytaj, może coś się dowiesz - najlepiej jak by się wypowiedziała osoba, która ujeżdżała takiego furacza wlasnie juz siedze i kope :thumbup1:
Opublikowano 11 Marca 201214 l Witajcie panowie. Jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem A4 b6 i mam takie pytanko gdzie najlepiej sie zaopatrywac w czesci ewentualnie czy mozecie polecic jakiegos mechaniora ktory zna sie na rzeczy. Na poczatek prawdopodobnie mam do roboty sprzegło bo lapie mi przy koncu i biegi juz nie ladnie wchodza (mam nadzieje ze to nie problem skrzyni) wiec jak mogli byscie cos poradzic to wielkie dzieki
Opublikowano 11 Marca 201214 l ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208 już chyba kiedyś poruszałeś ten temat nom tak ale teraz napisałem zeby ktos sie madrze wypowiedział a nie ze zagnije czy cos takiego pewnie że zgnije albo już dawno zgnił tylko szpachą zakryte
Opublikowano 11 Marca 201214 l :hi: jest na forum gość TOM77 - wiele osób u niego kupowało różnego rodzaju części i chwalą go więc odnośnie warsztatu to ja za bardzo nie podpowiem bo mi się ..... nie psuje - odpukać w niemalowane :decayed: :grin: Tak na poważnie to podjedź na spocika to pogadamy i ktoś zawsze coś doradzi
Opublikowano 11 Marca 201214 l ej pany wypowie sie ktos madrze na temat Mercedesa CLK W 208 już chyba kiedyś poruszałeś ten temat nom tak ale teraz napisałem zeby ktos sie madrze wypowiedział a nie ze zagnije czy cos takiego pewnie że zgnije albo już dawno zgnił tylko szpachą zakryte czarnowidz
Opublikowano 11 Marca 201214 l w sumie to chyba najlepsze rozwiazanie a kiedy jest planowane najblizsze spotkanie?
Opublikowano 11 Marca 201214 l w sumie to chyba najlepsze rozwiazanie a kiedy jest planowane najblizsze spotkanie? dziś, tyko jak zwykle nie wiadomo jeszcze gdzie Real na Włókniarzy lub IKEA przy gokartach
Opublikowano 11 Marca 201214 l czarnowidz nie odrazu czarnowidz ,poprostu kiedyś też szukałem takiego woza i każdy miał coś zardzewiałe szczególnie drzwi przy progach
Opublikowano 11 Marca 201214 l a o ktorej godzinie?18.oo ---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:09 ---------- czarnowidz nie odrazu czarnowidz ,poprostu kiedyś też szukałem takiego woza i każdy miał coś zardzewiałe szczególnie drzwi przy progach no Krzysiu wiesz to sa juz stare parchy zab czasu ich jebie Bmw E46 kazdy ktory oglaadm roczniki 99-01 tez ma co na sumieniu
Opublikowano 11 Marca 201214 l dobry:) Moze by tak dzisiaj zrobic ognisko/grill'a - chyba pogoda juz na to pozwala:naughty: