Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a drugi znowy byl na Ukrainie poszedl na dysko i z kolego zaintrygowalo ich czerwone switalo na pietrze wiec poszli tam okazalo sie ze to mini burdel w dyskotece wiec skorzystali a jak ich podliczyli to juz do konca wycieczki bez kasy,zegarkow,lancuszkow itp. itd. :grin: oczywiscie wp***dol tez byl w cenie :grin:

Opublikowano
  • Autor
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

true story :decayed:

Opublikowano

tak to jest jak się szuka najtańszych lokali :grin:

Opublikowano

speluna bez klamek :decayed:

Opublikowano

kurde chłopaki jak ja to czytam to naprawdę szok :D Ładnie Wy macie banie zryte hahahha :D nie no morda mi się nie zamyka hahahaha

mam sprawę. Potrzebuję mieć u siebie w wozie mini pelochę ... jakiegoś BEJZBOLA takiego mniejszego (coś jak ma rem1k u siebie) gdzie takie coś mogę kupić (albo zdobyć inaczej?:D)

Opublikowano
kurde chłopaki jak ja to czytam to naprawdę szok :D Ładnie Wy macie banie zryte hahahha :D nie no morda mi się nie zamyka hahahaha

mam sprawę. Potrzebuję mieć u siebie w wozie mini pelochę ... jakiegoś BEJZBOLA takiego mniejszego (coś jak ma rem1k u siebie) gdzie takie coś mogę kupić (albo zdobyć inaczej?:D)

:shock3: ja sobie wytoczylem sam na tokareczce od nogi od stolu :decayed:

Opublikowano

a na uj ci pelocha przeciez mieszkasza na teofilowie :grin:

Opublikowano
  • Autor

lepsze rozwiazanie to glock 17 9x9 Para :):decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
lepsze rozwiazanie to glock 17 9x9 Para :):decayed::decayed::decayed:

albo dzialo przeciwpanceren jak kots ma hak moze sobie ciagnac za soba jak zakurwi to pol ulicy zmiecie :grin:

Opublikowano

kłysiu i w tym cały jest ambaras, że mieszkam na teofilowie :D - nie no tak między nami to kręcą mi się po nocy księża przy aucie to jak jednemu dla zasady raz przypierdolę z takiego kija to reszta się nauczy hahahahah

btw. zdolna z Ciebie bestyja jak sam se sobie wytoczyłeś :P

sebuś - a masz dojście do tej parki?:)

miałem ostatnio sytuację, że koleś mi szarpał za klamkę,dobrze, że miałem przy sobie klucza do kół i zamknięte drzwi - zdążyłem wyskoczyć z kluczem, a on mi torby nie zajumał :)

---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

kłysiu i w tym cały jest ambaras, że mieszkam na teofilowie :D - nie no tak między nami to kręcą mi się po nocy księża przy aucie to jak jednemu dla zasady raz przypierdolę z takiego kija to reszta się nauczy hahahahah

btw. zdolna z Ciebie bestyja jak sam se sobie wytoczyłeś :P

sebuś - a masz dojście do tej parki?:)

miałem ostatnio sytuację, że koleś mi szarpał za klamkę,dobrze, że miałem przy sobie klucza do kół i zamknięte drzwi - zdążyłem wyskoczyć z kluczem, a on mi torby nie zajumał :)

Opublikowano

kurfa gdzie ja jestem sama bandytka :grin:

Opublikowano

nie no serio - zawsze kur@@#$ muszę mieć jakieś przygody ...a strzeżonego .. i tak dalej :) zatem? czy mam starego prosić, żeby mi z aluminium wyskrobał, czy może gdzies kupię gotową drewnianą? na serio się pytam...

i co z tym forum? ja wysyłam wiadomość, a ona leci podwójnie i nie mogę żadnej buźki wam puścić !!:(

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

nie no serio - zawsze kur@@#$ muszę mieć jakieś przygody ...a strzeżonego .. i tak dalej :) zatem? czy mam starego prosić, żeby mi z aluminium wyskrobał, czy może gdzies kupię gotową drewnianą? na serio się pytam...

i co z tym forum? ja wysyłam wiadomość, a ona leci podwójnie i nie mogę żadnej buźki wam puścić !!:(

Opublikowano

a ja moge :grin:

Opublikowano

dla zasady raz przypierdolę z takiego kija to reszta się nauczy hahahahah

albo nastepnej nocy ci podpala auto :whistling: zaufaj mi znam typasow najlepiej dla ciebie i auta zacznij stawiac na parkingu strzezonym 90 PLN misiecznie cie nie zbawi a bedzie mial swiety spokoj

Opublikowano

kłysiu, tam jeszcze większy strach. mój kumpel kupił sobie śliczną a6 c5. super - tak się o nią bał, że postawił na strzeżonym..

ma pecha, bo obok niego parkuje kobita, która jeździ passatem i to jeszcze kombi i nie dała rady ogarnąć, czy przy ruszeniu do przodu to ona ma koła prosto ustawione czy jednak skręcone. po ruszeniu okazało się, że były jednak skręcone- zatrzymała się na boku audi. Tak się skończyła przygoda z parkingami strzeżonymi mojego kumpla.

kłysiu z tymi księżami to tak napisałem dla draki :P Tutaj mi się nikt nie kręci. Stary - mojego auta z żadnej strony nie widać, bo z jednej strony budynek, z drugiej drzewa i budynek więc nie jest źle. wolę mieć no i już

---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

kłysiu, tam jeszcze większy strach. mój kumpel kupił sobie śliczną a6 c5. super - tak się o nią bał, że postawił na strzeżonym..

ma pecha, bo obok niego parkuje kobita, która jeździ passatem i to jeszcze kombi i nie dała rady ogarnąć, czy przy ruszeniu do przodu to ona ma koła prosto ustawione czy jednak skręcone. po ruszeniu okazało się, że były jednak skręcone- zatrzymała się na boku audi. Tak się skończyła przygoda z parkingami strzeżonymi mojego kumpla.

kłysiu z tymi księżami to tak napisałem dla draki :P Tutaj mi się nikt nie kręci. Stary - mojego auta z żadnej strony nie widać, bo z jednej strony budynek, z drugiej drzewa i budynek więc nie jest źle. wolę mieć no i już

Opublikowano

a no chyba ze tak :decayed: jak tak po to zeby miec to albo zakup sobie taki gadzet na gieldzie za pare PLN albo na rynku bałuckim za u ormianca :decayed:

Opublikowano

ooo widzisz...to nie jest głupi pomysł..nie pomyślałbym o tym :P Ty to łebski jesteś!