Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema: kolejne dwa tygodnie L4 :kox:

ja od poniedzialku tez ide na L4 tylko teraz bylem tydzien :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a mnie kto da L4 ;(

Opublikowano

mojego kumpla juz ze 3 razy sprawdzali w grudniu jak byl na l4... podobno laza od domu do domu... prawda to?

Opublikowano
a mnie kto da L4 ;(

mam to samo;]

Opublikowano
mojego kumpla juz ze 3 razy sprawdzali w grudniu jak byl na l4... podobno laza od domu do domu... prawda to?

:hi:

ponoć mają niektóre firmy jakąś odgórną akcję sprawdzania i testują pracownika na zwolnionku... więc pilnujcie się bo prawdopodobnie rozliczają lekarzy z L4 i prawdziwości papierków... mojego szwagra sprawdzili już po 2 tygodniach zwolnionka...:kwasny:

Opublikowano

ale moj mi sam powiedzial ze jak chce moge isc na L4 a i tak bedzie mi wyplate dawal bo on wtedy mniejszy zus placi wiec i jemu to na reke i mnie wiec sobie choruje

---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

o do kontroli to prawda zdarzaja sie ale to zalezy tez od naziwska lekarzy bo wiem ze sa tacy co ludzie choruja po 6 miesiecy i jak zbliza sie komisja lekarska to wtedy nagle zdrowieja

Opublikowano

no ja juz 2 tygodnie za soba mam tylko zwolnienie miałem z rejonu a teraz dopiero od prywatnego a poza tym mam chorobe gdzie nie musze siedziec w domu :decayed:

Opublikowano

no to sie niezle wzieli... mojego kumpla w koncu po tych kontrolach wyslali na komisje, ale udalo mu sie... zus go chyba gania, bo wygral juz z nimi kilka dosc duzych sum:decayed:

Opublikowano

chyba mam robote :banan:ale co prawda to prawda bez kolezenstw i znajomych to bym szukal chyba do wakacji :whistling:

Opublikowano

lol .... nie ma jeszcze jednego miejsca ;p

Opublikowano
lol .... nie ma jeszcze jednego miejsca ;p

powiem ci ze nie mam pojecia :whistling: pojde rozjerze sie w temcie moze cos sie z czasme ogarnie :wink: ale najlepsze jest miejsce pracy :naughty: uwaga:

Browar Łódzki :decayed:

Opublikowano

wyczes praca - moze jeszcze handlowiec :decayed:

Opublikowano
wyczes praca - moze jeszcze handlowiec :decayed:

nie jako kontroler produkcji koncowej :decayed: co jak co na piwku to sie znam :grin:

Opublikowano

nie wiem czy to dobrze jak robisz "hyh" ale bede o tobie pamietal :wink: ale jak chcesz jest ogłoszenie ze szukaja na moje miejsce juz kogos moze chcesz sprobowac :naughty: tylko nie wiem kiedy bedziesz mial pierwsza wyplate :grin:

Opublikowano

hahahaha nie wiem czy mam szansę :grin:

Opublikowano
hahahaha nie wiem czy mam szansę :grin:

:grin:

Opublikowano

zamiast prowadzić dyskusje o d*pie marynie lepiej odnieślibyście się do tego co zrobiła dzisiaj Islandia..... jestem pełen podziwu, że jest kraj z normalnym, mądrym społeczeństwem w przeciwieństwie do Polski z lemingami na czele.... :facepalm: