Opublikowano 27 Maja 201313 l hahahah stary juz to slyszalem kiedys :whistling: po pijaku czy na trzezwo
Opublikowano 27 Maja 201313 l jak na swoje lata to J. Aninston trzyma sie i rusza zacnie We're The Millers - Official Red Band Trailer (HD) Jennifer Aniston - YouTube :hi:ale gówno....zmarnowałem właśnie 3 minuty mego życia, kolejna głupia amerykańska komedia. Przeca Ci aktorzy i aktorki i tak mają dublerów do takich scen
Opublikowano 27 Maja 201313 l jak na swoje lata to J. Aninston trzyma sie i rusza zacnie We're The Millers - Official Red Band Trailer (HD) Jennifer Aniston - YouTube :hi:ale gówno....zmarnowałem właśnie 3 minuty mego życia, kolejna głupia amerykańska komedia. Przeca Ci aktorzy i aktorki i tak mają dublerów do takich scen nie pierwsze i nie ostatnie twoje zmarnowane minuty w zyciu
Opublikowano 27 Maja 201313 l ale leje mam na cos smaka tylko nie wiem na co Seba ty jestes wykwintnym koneserem wszelakich potraw podrzuc pomysła
Opublikowano 27 Maja 201313 l Autor hmmm no ja dzisiaj degustowalem prototypowa lazanie czyli standard mieso mielone plus szynka i pieczarki i stwierdzam pieczarki tak ale szynka juz nei wiec mam nauczke nastepnym razem zrobie bez szynki
Opublikowano 27 Maja 201313 l hmmmno ja dzisiaj degustowalem prototypowa lazanie czyli standard mieso mielone plus szynka i pieczarki i stwierdzam pieczarki tak ale szynka juz nei wiec mam nauczke nastepnym razem zrobie bez szynki za duzo pierdolenia moze sledzika sobie zjem w smietanie ale kuzwa tak leje do sklepu dymac slaba opcja :facepalm:zjadł bym tej twojej czosnkowej bomby
Opublikowano 27 Maja 201313 l Autor hehehe no nie mam nawet tak bym Ci spakowal rarem i wyslal na maila hyhyhyh
Opublikowano 27 Maja 201313 l hehehe no nie mam nawet tak bym Ci spakowal rarem i wyslal na maila hyhyhyh zakochany jestem w tej sałatce bardziej w sosie zobacz ile spamu najebałeś na Łódzkim wątku
Opublikowano 27 Maja 201313 l Autor heheh musze ja zrobic i zrobimy sobie uczte na spocie :D ooo Paaanie chyba sie zamkne w sobie ladnie nawalilem
Opublikowano 27 Maja 201313 l heheh musze ja zrobic i zrobimy sobie uczte na spocie :D ooo Paaanie chyba sie zamkne w sobie ladnie nawalilem ooooo widzisisz tylko zjemy zeby nikt nie widzial bo tez im zasmakje i uj wcale nie zalatam dziury smakowej najebałeś w uj spamu my to cie nigdy nie dogonimy
Opublikowano 27 Maja 201313 l Autor https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2OGV4nhvkZE jak dla mnie gitara chociaz red w refrenach z tymi zebami no jakos nie ale siwiec kosa spinacz wypas jak dla mnie ogolnie fajny kawalek
Opublikowano 27 Maja 201313 l piekny sobotni poranek godzina 5.1o i Seba nadaje nam ksywy według wykonawców owego utowru