Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i widzisz panie Sebo dzialka skoszona a nawet dwie :decayed: i drzewka przyciete zostały rowniez :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panie i Panowie... FjordNorway organizuje konkurs na najlepsze zdjecie z zachodniej czesci Norwegii (bedzie prezentowane w Nowym Jorku), jesli podoba Ci sie zdjecie, prosze o glos (wystarczy wejsc w link i kliknac na 'STEM PA DETTE BILDET'), jesli to nie problem mozna udostepnic dalej... z gory dziekuje serdecznie za glosy:)

http://bestof.fjordnorway.com/#!/images/1078

ogolnie to jesli ktos ma jakies foto to polecam konkurs, fajowe nagrody sa:decayed:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

trawniki juz kosicie w PL? u mnie dopiero snieg sie rozpuscil:D

Opublikowano
Panie i Panowie... FjordNorway organizuje konkurs na najlepsze zdjecie z zachodniej czesci Norwegii (bedzie prezentowane w Nowym Jorku), jesli podoba Ci sie zdjecie, prosze o glos (wystarczy wejsc w link i kliknac na 'STEM PA DETTE BILDET'), jesli to nie problem mozna udostepnic dalej... z gory dziekuje serdecznie za glosy:)

http://bestof.fjordnorway.com/#!/images/1078

ogolnie to jesli ktos ma jakies foto to polecam konkurs, fajowe nagrody sa:decayed:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

trawniki juz kosicie w PL? u mnie dopiero snieg sie rozpuscil:D

ja juz opalony jak murzyn od koszeni tej trawy :decayed:

Opublikowano

ja to pieprze, mi skóra schodzi z rąk tak mnie dopiekło :/

Opublikowano
ja to pieprze, mi skóra schodzi z rąk tak mnie dopiekło :/

gubisz skore na wiosne jak waz :polew:

Opublikowano

wez.....myslalem ze tak nie opala i nie obracalem sie :P obie rece ale....pół twarzy i pół karku :decayed:

Opublikowano

słuchaj no, Sebastyjonie...karta microSD przypadkiem nie była Twoja w tym telefonie? ;]

Opublikowano
  • Autor

hmmm szczerze powiem ze nie pamietam :/

umowmy sie ze nie bylo jak nie pamietam i juz :)

Opublikowano

SD 2GB....serio - nie wiem, czy z mojej Nokii brałem, czy jak...

Opublikowano
  • Autor

olewka Bartku jest ok :)

Opublikowano

:bry:

pany moze ktos cos podpowie mi chcem zakupic TV tak od 36" do 38" ledowy jaka firmam poleca eksperci łódzcy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Siema spoko szczawiu naklykamy ;)ale jak wygrasz pol nsgrod nasze ;p

Klysiu im wiekszy tym lepszy ;) chociaz ja tv nie kupie tylko projektor na sufit ;p cena podobna co tv a akranem jsst sciana ;) a jak tv bralem dla rodzicow lg dobre mateyce duzo bajerow ogolnie porownywalny mozliwosciami ze smartami samsunga a pare stow tanszy ;) takze LG ;)

Opublikowano

a o Sony cos mozesz ciekawego powiedziec ?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

no coz mozna powiedziec tez dobre tv :) ale jakos cenowo mi nie podchodzily :) patrzac na parametry sony samsung lg porownujac ich ceny lepszy stosunek ceny do jakosci jak na moje mialy LG

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ----------

oile sie nei myle bralem taki model LG 42 LA691S

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------

i ma wszystko co chcialem :) wifi srifi youtuby 3d okulary i sterowanie gestami :)

Opublikowano

nie no ja 3D nie musze miec ani sterowania ruchami :grin: musze miec pilot wejscia HDMI najlepiej full HD 1080 no i...... jakis ladny wyglad :decayed: oscyluje miedzy Sony a Samsungiem bo LG kojarzy mi sie jakoś z tandeta tak jak Skoda :whistling:

Opublikowano

mi zalezalo na usb :P w domu mam samsunga i lg - oba daja rade :decayed:

Opublikowano

kuzwa tyle tego jest ze ju wie co wybierac :facepalm:

---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ----------

TV LED SONY KDL40R470 100Hz Full HD Promocja! (3281214750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a taki gadzet :whistling:

Opublikowano

...i p procesji;) Jeszcze jakiś obiadek i chyba skoczę na działkę:)

Opublikowano
  • Autor

Lg to nie tandeta ;) skoda tez nie ;) hyhyhy k**wa bogaty panicz jestes widze ;););) hyhyhy ja na proceji wlanie ;p

Opublikowano

Klysiol .....oleole.pl tu szukaj