Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano :hi:

Widzę, że się chłopaki rozkręcają - Volvo, Toyoty, no no :D

O Avensisie już Tomek sporo napisał, ja mogę dodac o Volvo tylko to, że:

- V70 w starej budzie (850 polift) - fajne auto, ale w środku masakra w porównaniu nawet do B5 - plastik-fantastik, tylna klapa trzeszczy na dziurach; zalety: dość trwałe, częsci tanie i dostępnych w uj, poza AWD i automatami proste i tanie naprawy

- S60/S80/V70 (nowy model) - to już inna bajka, szczególnie w środku; fajne dieselki D5 (z common-railem); standardowo benzyniaki R5 (ewentualnie z turbo) - fajnie jeżdżą, dość mało awaryjne

Poza tym - jak nie po dzwonie - nie rdzewieją (włącznie ze starymi 850-kami z początku produkcji, czyli z początku lat 90-tych)

Miałem okazję trochę podłubać przy tych autach. :wink:

a4lover, witaj w LDZ Bandzie - wpadaj na spota w niedzielę i niczym się nie przejmuj :naughty::naughty::naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

suchar

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

lo k**wa a Ty kierowniku skad masz 1400 postow ?? :shock3::shock3::shock3:

Opublikowano
suchar

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

lo k**wa a Ty kierowniku skad masz 1400 postow ?? :shock3::shock3::shock3:

ma sie uklady :grin:

Opublikowano
  • Autor

mhm chyba ladnie tam zaszalales hehehe :) akrocej odemnie na forum :P

Opublikowano

po prostu mam wiedze motoryzacyjna :polew::polew::polew::polew::polew: ,ze do kupna auta potrzebuje pomocy chlopakow bo sie vagiem nie umiem obsluzyc :facepalm:

Opublikowano
:grin: :grin: :grin:
Opublikowano

po prostu mam wiedze motoryzacyjna :polew::polew::polew::polew::polew: ,ze do kupna auta potrzebuje pomocy chlopakow bo sie vagiem nie umiem obsluzyc :facepalm:

Klysiu jak tak mozesz mowic przeciez ja Ty no i mozemy Sebe do siebie przygarnac to najwieksi fachowcy na tym forum :polew::polew::polew:

Opublikowano

Klysiu jak tak mozesz mowic przeciez ja Ty no i mozemy Sebe do siebie przygarnac to najwieksi fachowcy na tym forum :polew::polew::polew:

to fakt my w trojke mozemy robic wszystkim swap-y, logi, rezac kiere itp. :grin::grin::grin::grin::grin:

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

no i co tu sie dzieje typasy :naughty:

Opublikowano

ano nic sie nie dzieje

Opublikowano

k**wa dzisiaj dzwonie do goscia i ten biały TDI juz sprzedany :facepalm::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

o Tomek dobrze gada dac mu wodki :D szpec szpeca szpecem pogania :D normalnie trojka drombo :D

Opublikowano
k**wa dzisiaj dzwonie do goscia i ten biały TDI juz sprzedany :facepalm::wallbash:

nie przejmuj się tylko obserwuj czy za jakiś czas się znowu nie pokarze u kogoś innego :wink:

Opublikowano
o Tomek dobrze gada dac mu wodki :D szpec szpeca szpecem pogania :D normalnie trojka drombo :D

no to teraz mozemy sie wykazac pali mi sie serwis ze albo za 1900km albo za 175 dni :D i trzeba to skasowac :D

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

ale lipton a dzwoniles do niego wczesniej czy dopiero dzisiaj pierwszy raz?

Opublikowano

no to teraz mozemy sie wykazac pali mi sie serwis ze albo za 1900km albo za 175 dni :D i trzeba to skasowac :D

trzymasz przycisk Serwis -> przekręcasz kluczyk (cały czas trzymając) -> naciskasz 0.0 :wink:

Opublikowano

trzymasz przycisk Serwis -> przekręcasz kluczyk (cały czas trzymając) -> naciskasz 0.0 :wink:

o a Panton mi to komputerem likwidowal jakos :P a to tak sie da

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

dzieki Mario

Opublikowano

ja u siebie kasuję w ten sposób - niestety nie mam pewności czy u ciebie kasuje się w ten sam sposób :kwasny:

Opublikowano
ja u siebie kasuję w ten sposób - niestety nie mam pewności czy u ciebie kasuje się w ten sam sposób :kwasny:

jutro sprawdze i sie podziele rezultatem

Opublikowano

dzwonilem ze 4 razy do typa :doh: