TomaszADHD Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, potrzebuje informacji jak można zdobyć przedni zderzak s-line do wersji amerykańskiej z pomarańczowymi odblaskami po bokach. Za wszelką pomoc będę wdzięczny. Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 cos takiego http://moto.allegro.pl/audi-a4-8e0-b7-zderzak-przod-czarny-kompletny-usa-i1501888661.html
TomaszADHD Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 niestety ale nie taki, ten jest do normalnej wersji, a ja potrzebuje s-line, mam s-line sprowadzonego z U.S.A i normalny europejski zderzak, nie wygląda to ciekawie...
antonio Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 upssss chyba perełka przypłynęła z USA rozbita :gwizdanie: kup sobie obrysówki http://allegro.pl/obrysowki-audi-rs4-s4-a4-8e0-4f0-nowe-oryg-usa-us-i1536852541.html
leon_stalowawola Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 i nie zapomnij usa wersja i europka inna belka inne odboje ;- ) ale to już pewnie wiesz
TomaszADHD Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wyobraz sobie ze nie wiem, ponieważ jest załozony europejczyk, czym dokladnie się róznią?
malik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wyobraz sobie ze nie wiem, ponieważ jest załozony europejczyk, czym dokladnie się róznią? Zderzak w sumie tylko obrysówkami. Poza tym grill z USA ma zaślepkę w miejscu na tablicę rejestracyjną. Zależy w sumie z jakiego stanu bo w niektórych trzeba też mieć rejestrację z przodu. Jeśli bardzo uparłeś się na zderzak w wersji USA to jedyne miejsce to ASO. Sprowadzą bez problemu z Niemiec w 2 tygodnie.
leon_stalowawola Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wyobraz sobie ze nie wiem, ponieważ jest załozony europejczyk, czym dokladnie się róznią? Zderzak w sumie tylko obrysówkami. Poza tym grill z USA ma zaślepkę w miejscu na tablicę rejestracyjną. Zależy w sumie z jakiego stanu bo w niektórych trzeba też mieć rejestrację z przodu. Jeśli bardzo uparłeś się na zderzak w wersji USA to jedyne miejsce to ASO. Sprowadzą bez problemu z Niemiec w 2 tygodnie. w b6 inne odboje i inna belka ;-( rezanko zakładam ,że w b7 jest tak samo
jarmary Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wyobraz sobie ze nie wiem, ponieważ jest załozony europejczyk, czym dokladnie się róznią? Zderzak w sumie tylko obrysówkami. Poza tym grill z USA ma zaślepkę w miejscu na tablicę rejestracyjną. Zależy w sumie z jakiego stanu bo w niektórych trzeba też mieć rejestrację z przodu. Jeśli bardzo uparłeś się na zderzak w wersji USA to jedyne miejsce to ASO. Sprowadzą bez problemu z Niemiec w 2 tygodnie. ja zamawialem w ASO i po 10dniach zderzak byl juz do odbioru.
Grisza79 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wyobraz sobie ze nie wiem, ponieważ jest załozony europejczyk, czym dokladnie się róznią? Zderzak w sumie tylko obrysówkami. Poza tym grill z USA ma zaślepkę w miejscu na tablicę rejestracyjną. Zależy w sumie z jakiego stanu bo w niektórych trzeba też mieć rejestrację z przodu. Jeśli bardzo uparłeś się na zderzak w wersji USA to jedyne miejsce to ASO. Sprowadzą bez problemu z Niemiec w 2 tygodnie. ja zamawialem w ASO i po 10dniach zderzak byl juz do odbioru. Tylko podejrzewam że TomaszADHD pewnie nie chce kupować w ASO... A czemu akurat ten zderzak ?
jarmary Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bo jesli ma auto wersje USA to zapewne zderzak z wersji EU nie podejdzie, bynajmniej u mnie tak bylo. Z tego co mowili w serwisie to normalny moze by jeszcze podszedl ale od S-line trzebaby bylo sporo tak w niego ingerowac.... nie jestem mechanikiem, wiec pisze z autopsji,to co uslyszalem....
TomaszADHD Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dokladnie oto chodzi, ze na dzien dzisiejszy mam założony normalny (nie s-line) i do tego europejski a styło jest oryginał usa z obrysówkami, i przedni zderzak wogle nie pasuje, jednym słowem szczerbaty s-line, ale znalazłem juz sposób: w a.s.o koszt kompletu obrysówek to uwaga zaledwie 100zł a lakiernik w cenie lakierowania wytnie mi otwory koszt nakładki zderzaka s-line na allegro to okolo 600zł grill i halogeny posiadam z rozbitego zderzaka, a koszt samej nakladki s-line w wersji usa to 1700zł. Gdyby nie wasza pomoc to bym na to nie wpadł dzięki serdeczne. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi