Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Zderzak S-line w wersji USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje informacji jak można zdobyć przedni zderzak s-line do wersji amerykańskiej z pomarańczowymi odblaskami po bokach. Za wszelką pomoc będę wdzięczny. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

:no: niestety ale nie taki, ten jest do normalnej wersji, a ja potrzebuje s-line, mam s-line sprowadzonego z U.S.A i normalny europejski zderzak, nie wygląda to ciekawie... :(

Opublikowano
  • Autor

Wyobraz sobie ze nie wiem, ponieważ jest załozony europejczyk, czym dokladnie się róznią?

Opublikowano

Wyobraz sobie ze nie wiem, ponieważ jest załozony europejczyk, czym dokladnie się róznią?

Zderzak w sumie tylko obrysówkami. Poza tym grill z USA ma zaślepkę w miejscu na tablicę rejestracyjną. Zależy w sumie z jakiego stanu bo w niektórych trzeba też mieć rejestrację z przodu.

Jeśli bardzo uparłeś się na zderzak w wersji USA to jedyne miejsce to ASO. Sprowadzą bez problemu z Niemiec w 2 tygodnie.

Opublikowano

Zderzak w sumie tylko obrysówkami. Poza tym grill z USA ma zaślepkę w miejscu na tablicę rejestracyjną. Zależy w sumie z jakiego stanu bo w niektórych trzeba też mieć rejestrację z przodu.

Jeśli bardzo uparłeś się na zderzak w wersji USA to jedyne miejsce to ASO. Sprowadzą bez problemu z Niemiec w 2 tygodnie.

w b6 inne odboje i inna belka ;-( rezanko zakładam ,że w b7 jest tak samo

Opublikowano

ja zamawialem w ASO i po 10dniach zderzak byl juz do odbioru.

Opublikowano

ja zamawialem w ASO i po 10dniach zderzak byl juz do odbioru.

Tylko podejrzewam że TomaszADHD pewnie nie chce kupować w ASO... A czemu akurat ten zderzak ?
Opublikowano

Bo jesli ma auto wersje USA to zapewne zderzak z wersji EU nie podejdzie, bynajmniej u mnie tak bylo.

Z tego co mowili w serwisie to normalny moze by jeszcze podszedl ale od S-line trzebaby bylo sporo tak w niego ingerowac.... nie jestem mechanikiem, wiec pisze z autopsji,to co uslyszalem....

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie oto chodzi, ze na dzien dzisiejszy mam założony normalny (nie s-line) i do tego europejski a styło jest oryginał usa z obrysówkami, i przedni zderzak wogle nie pasuje, jednym słowem szczerbaty s-line, ale znalazłem juz sposób:

w a.s.o koszt kompletu obrysówek to uwaga zaledwie 100zł a lakiernik w cenie lakierowania wytnie mi otwory koszt nakładki zderzaka s-line na allegro to okolo 600zł grill i halogeny posiadam z rozbitego zderzaka, a koszt samej nakladki s-line w wersji usa to 1700zł.

Gdyby nie wasza pomoc to bym na to nie wpadł dzięki serdeczne.

Pozdrawiam. :)