Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5]Moje Lalunia a4 b5 2000 r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto moja lalunia

IMG_0009.jpg

IMG_0010.jpg

IMG_0011.jpg

IMG_0012.jpg

IMG_0018.jpg

Panowie jaka propozycja zmian w aucie ?

Ja planuje tak - zalozyc pelen fis w aucie, podgrzewane lusterka chromy na licznik. jak w b7

Zmienic alusy na 16 cali ori audi cos w tym stylu

1535463697.jpg

zastanawiam sie nad zalozeniem chrom pakietu??

co wy na to ??

Opublikowano

chrom pakiet do srebrnego auta :mysli:

nie widze tego jakoś :gwizdanie:

Opublikowano

Tak brzydkich alu dawno nie widzialem

Opublikowano

no nie bardzo chrom do srebnego :no: nie bedziesz mial tego efektu jak na ciemnym :wink4:, ale chromy na licznik tak, jesli cenisz sobie komfort to 16" max a jesli wyglad to wieksze :cool1:

no widac bynajmniej po zdjeciach, ze zadbana ta Twoja lalunia :decayed: bezawaryjnosci i samego zadowolenia z uzytkowania :audi:

:hi:

Opublikowano
  • Autor

http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-sedan-tuning-chrom-obwodki-szyb-wys-0-i1521172968.html#gallery

wiec takie chromy odpadają??. Felgi 16" bo cenie sobie wygode i komfort, mialem vento na 18" wiec wystarczy mi...

a taki chrom ?

chrom.jpg

A o lalunie dbam, dziecinka moja... jakie propozycje co moge dodac ?

[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:38_________________________________________________nie tak zle w chromie wyglada ?!

audi_a4_b5_2_8_quattro_1.jpg

Opublikowano

ładny kolorek jak i całe auto :) tylko szkoda, ze 90PS, co do felgi znajdź ładniejsze :wink4:

Opublikowano

jak masz serie zawieche to spokojnie wkładaj 17 będzie ładnie i jeszcze komfortowo a 16 zginie w tym aucie

Opublikowano

ładne auto, widać, że zadbane...

jeśli chodzi o chromy to na pewno jest jakiś efekt (ja u siebie ostatnio założyłem to przy czarnym lakierze jest maks :kox:) jeśli tobie się podoba auto srebrne w pakiecie chrom to zakładaj, chromów na metry nie zakładaj

Opublikowano
  • Autor

silnik 90 ps szkoda nie szkoda ... jedno mowią, podobno nie do zaje.... :) . To narazie wiec tak - szukam licznik fis na to obwodki chrom. Jutro wysle foto wnetrza. Do tego dobra felga. Jakies propozycje co do felg? W gre wchodza ori, audi najlepiej. A co do szybek przyciemnic delikatnie ??

A co do felg na polskie drogi tylko 16"

Opublikowano

chrom.jpg

Nie rób jej tego ;(

Autko ładne nie paskudź go chromem :wink4:

Opublikowano

silnik 90 ps szkoda nie szkoda ... jedno mowią, podobno nie do zaje.... :) . To narazie wiec tak - szukam licznik fis na to obwodki chrom. Jutro wysle foto wnetrza. Do tego dobra felga. Jakies propozycje co do felg? W gre wchodza ori, audi najlepiej. A co do szybek przyciemnic delikatnie ??

A co do felg na polskie drogi tylko 16"

Ważne żeby jeździł :decayed: Chromowane ramki do zegarów kupisz tu http://www.dido.win.pl/

Opublikowano

Fajny przebieg :decayed:

Opublikowano
  • Autor

oryginal. Kupiony nie od tych naszych handlarzykow, sprowadzany 2 lata temu przy 119 z ksiazka serwisowa. I tak nie wierzylem - ksiazke mozna podrobic. Pojechalem na serwis wszystko sie zgadzalo. Czasem sie trafi rodzynek. :> . Mialem zmieniac na b6 ale ciezko dorwac cos w super stanie. Tu wiem co mam wiec zostawiam sobie. Panowie doradzcie co moge dodać - jak z tymi szybkami sciemniac troche ?[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 07:46_________________________________________________mercDG jakie masz alusie 17" ?

Opublikowano

załóż 17", to kompromis między wyglądem a komfortem :wink4:

chrom bym odpuścił, ściema szyb jeśli delikatna i wszystkich to OK

ale z Twoim silnikiem i przebiegiem poszedłbym w moc :evil: :evil:

Opublikowano

Dokładnie. Skoro wiesz co masz i motorownia zdrowa to poczytaj troszkę i zainwestuj w moc :good:

Opublikowano

mercDG jakie masz alusie 17" ?

Tak 17 :)

Opublikowano
  • Autor

najpierw wyglad na te nasze drogi troche sie obawiam 17" przymierze zobacze jak sie jezdzi. Przyciemnienie delikatne i wszystkie szyby mnie interesuja [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:52_________________________________________________jak sie jezdzi na 17 ?[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:52_________________________________________________

1534247516_1.jpg

a takie ??

Opublikowano

przerzuciłem sie w tym seznonie z 15 na 17 i musze powiedzieć że na pewno torche bardziej czuć dziury, ale tragedii nie ma, ogólnie jestem zadowolony ze zmiany i tobie też polecam. Tylko musisz liczyć sie z tym że do 17'' trzeba zrobic coś z zawieszeniem bo na seryjnym nie wygląda to za ciekawie :disgust: chyba że Ci to nie przeszkadza :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Panowie a jezeli chodzi o modyfikacje silnika to co mieliscie na mysli ? chipowanie ?

Opublikowano

Panowie a jezeli chodzi o modyfikacje silnika to co mieliscie na mysli ? chipowanie ?

na sam czip szkoda pieniędzy przy Twoim silniku, podstawowa opcja to wymiana wtryskiwaczy + nowy soft :wink4:

ale nie wiem czy wiesz, masz mocniejszą pompę tzw jedenastkę, więc większe turbo (np z silnika AWX lub BRD), wtryskiwacze 0,216 lub 0,230 , FMIC no i dopiero soft -> wtedy masz +/- 170-180KM :kox:

z tym że z kieszeni ubędzie około 6 tys zł :decayed: