Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Co to może byc dwumas w multi??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was koledzy. :mysli:

Znowu potrzebuje pomocy, ponieważ mam problem przy odpalaniu, cos dziwnie skacze, jakby łańcuch rozrusznik no nie mam pojecia co, teraz po przegladaniu forum i po naradzie musze zapytać Was, czy w mulitronicu jest dwumas? bo z tego co wieto nie...

bo jesli tak to moze sa to jego objawy?? poniewaz kiedy czasami odpalam na hamulcu to wlasnie w tedy pojawia sie ten dzwiek.... kolega ma podbny problem i podobnie to brzmi więc wklejam jego link.

witam

problem polega na hałasie podczas odpalania

bardzo prosze o podpowiedzenie co moze byc przyczyna

http://w874.wrzuta.pl/film/0Uq6346TAzw/odpalanie_audi_1.9_tdi

jak zwykle z góry dziekuje za pomoc i oczywiscie ze szukalem na forum informacji:) nim napisalem :gwizdanie: :evil:

Opublikowano

Witam.

Tak jest dwumas i u kolegi wygląda na zużyty.

Opublikowano
  • Autor

no to mnie pocieszyliście kolejne dwa tysiaki, a miałem sprzedać w styczniu, czyli mój mechanik miał racje, no nic zobaczymy co się bedzie działo, bo to sie pojawia tak raz no, czasami nawet na miesiąc, a autka nie oszczedzam ale o niego dbam :))

dziękuje i jak wymienie to dam znać:) ciekawe czy da się zalatwić taniej nie przez ASO, muszę to przekalkulować, bo myślałem o używce na co mój mechanik: "używkę to masz" no i w sumie ma racje:)

dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

można taniej zregenerować i dają podobno gwarancję to jak chcesz sprzedać a nie za bardzo przy okazji wkładać kasę to może być dobre rozwiązanie

Opublikowano
  • Autor

Właśnie myślałem o regeneracji używce (co innego gdybym miał jezdzić nim przez rok) ale z drugiej str nie chce sprzedawać kitu kupującym. Narazie szukam innymi drogami niż ASO no i jeśli byłoby zgodne to może bym skubnął za 1200 - 1600 regeneracja około 800 jakby było nowe za 1200 no to trudno ;( ale kupił bym takie sie zobaczy:):)

dzięki kolego za info, z drugiej strony sam nie wiem czy te regenerowane dobrze chodzą czy nie, czytałem wątek na forum, ale nie wiele z niego wynika....