kirku Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) Przykręciłem pod szynę fotela do podłogi. Doszedłem do wniosku, że najbezpieczniej jest to przykręcić do elementu konstrukcyjnego (tak jak szelki) niż wiercić w fotelu i dorabiać mocowanie pasa w fotelu. Edytowane 12 Marca przez kirku
man0fmayhem Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Skończyłem robić elektrykę, okazało się że wtyczki są inne ale sygnały zostawili bez zmian, także ja u siebie lutowałem i jest ok, jak komuś chce się bawić można piny poprzekładać. jak by co stare fotele miałem elektryczne lędźwie i podgrzewanie oraz podświetlanie i takie same kupiłem z A5. Jak ogarnę wtyczkę air bag to edytuję, ale raczej piny też nie są zmienione, tylko wtyczki. EDIT: Airbag opanowany A5 fotel Brązowy kabel idzie do podłogi A4 do brązowego. A5 czarny - a4 niebieski A5 niebieski - a4 biały Tak samo po stronie kierowcy(różni się jeden kabel, jest zielony a nie niebieski przynajmniej ja tak miałem) Jak nie macie masy w oryginalnej wtyczce A4 to należy pociągnąć z pewnego miejsca i upewnić się multimetrem. W celu jak najmniejszej ingerencji w oryginalną instalację poduszek polecam od strony fotela i instalacji w podłodze pozbyć się plastikowych wtyczek i bez cięcia instalacji spiąć piny męski i żeński oraz wykorzystać cienką rurkę termokurczliwą w celu zaizolowania oraz pewności że się przypadkowo pin nie wysunie. Edytowane 20 Września przez man0fmayhem Chęć dalszego poinformowania innych użytkowników
Rekomendowane odpowiedzi