Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Plastikowe prowadnice ISOFIX - potrzebuję zdjęcia ori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę założyć u siebie ISOFIX na tylnej kanapie, wyczytałem już co, jak, za ile i jakie numery części, ale zastanawiają mnie plastikowe prowadnice. Te z tego wątku niby są oryginalne, ale po zainstalowaniu na tym zdjęciu wyglądają jakoś mało profesjonalnie.

http://www.audi-sport.net/vb/a4-a4-cabriolet-s4-forum-b6-chassis/76926-rear-isofix-fitting-guide.html

Czy ktos ma B6 lub B7 oryginalnie wyposażone w ISOFIX i mógłby pstryknąć fotę jak to u niego wygląda ?

Opublikowano

Ja takie kupowałem w ASO mniej więcej miesiąc temu i takie własnie są..Jak nie masz fotelika, to możesz zawsze je zdjąć.. A jak byś chciał takie co były od nowości to chyba kanapa musi być w nie wyposażona... z takimi klapeczkami do zamknięcia. Ale nie wiem, czy w B6/B7 były takie kanapy. W B8 chyba już tak.

Opublikowano
  • Autor

Ja takie kupowałem w ASO mniej więcej miesiąc temu i takie własnie są..Jak nie masz fotelika, to możesz zawsze je zdjąć.. A jak byś chciał takie co były od nowości to chyba kanapa musi być w nie wyposażona... z takimi klapeczkami do zamknięcia. Ale nie wiem, czy w B6/B7 były takie kanapy. W B8 chyba już tak.

wiem o czym piszesz, ale takie były dopiero w B8 to już sprawdziłem - dlatego potrzebuję fotki kogoś kto miał ISOFIX w serii.

@clinque

ten wątek już widziałem, mimo wszystko dzięki za dobre chęci

Opublikowano

Czy ktos ma B6 lub B7 oryginalnie wyposażone w ISOFIX i mógłby pstryknąć fotę jak to u niego wygląda ?

W moim byłym B7 nie było tulei a System Isofix był ORI wraz z przednim fotelem pasażera i dezaktywacja poduszki :gwizdanie: :decayed:

Mocowanie z bazy wchodzilo poprostu pomiedzy oparcie a kanape :wink4: a przyznaję że pierwszy raz widze że były jakieś tuleje do B6/B7

Tak było u mnie w B7

20100317419.jpg

Opublikowano

u mnie jest podobnie jak miał Cuber w zwykłych fotelach i prowadnic nie ma żadnych. Jest tylko ten metalowy uchwyt między fotelami.