Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] adaptacja przepustnicy POMÓŻCIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio wyczyściłem przepustnice (była dośc brudna) z powodu falujących obrotów,tzn. obroty falują jedynie gdy wysprzeglam auto jadąc(spadają na ok 500 i falują przez chwile nie przekraczając 1000). Po chwili wszystko wraca do normy i wskazówka stoi na 900 obrotów. Na postoju wszystko jest ok( wskazóweczka ładnie stoi w miejscu). Na vagu nie ma żadnych błedów. Autko fajnie chodzi i ogólnie wszystko super ale to falowanie przyprawia mnie o :wallbash:. Czytałem na forum jak zaadaptowac ją bez vag-a tzn. ściągałem klemy, wtyczka, odczeka 1min. itd(swoją drogą to dziwi mnie to że każdy ma inny sposób na jej adaptacje :mysli:).Dodam, że ja nie słyszę żadnego tam brzęczenia, może inaczej-moja nie brzęczy!- zepsuta?(ale czy wag by tego nie pokazał?). W końcu podpiąłem vag-a 4.9 ale Panowie czy tym programem da się to zrobic? ,bo on różni się od tego co piszecie na forum i nie ma tam nawet gdzie wpisac blog 08, nie ma pola idź ani przełącz na nastawy :mysli:o co chodzi :confused4: Wklejam zdjęcia jak to u mnie wygląda. Z góry dziękuje za wszelką pomoc.

image.jpg

Vag.jpg

image.jpg

Opublikowano

sprawdz 098 kanał

Opublikowano

Witam! Ostatnio wyczyściłem przepustnice (była dośc brudna) z powodu falujących obrotów,tzn. obroty falują jedynie gdy wysprzeglam auto jadąc(spadają na ok 500 i falują przez chwile nie przekraczając 1000). Po chwili wszystko wraca do normy i wskazówka stoi na 900 obrotów. Na postoju wszystko jest ok( wskazóweczka ładnie stoi w miejscu). Na vagu nie ma żadnych błedów. Autko fajnie chodzi i ogólnie wszystko super ale to falowanie przyprawia mnie o :wallbash:. Czytałem na forum jak zaadaptowac ją bez vag-a tzn. ściągałem klemy, wtyczka, odczeka 1min. itd(swoją drogą to dziwi mnie to że każdy ma inny sposób na jej adaptacje :mysli:).Dodam, że ja nie słyszę żadnego tam brzęczenia, może inaczej-moja nie brzęczy!- zepsuta?(ale czy wag by tego nie pokazał?). W końcu podpiąłem vag-a 4.9 ale Panowie czy tym programem da się to zrobic? ,bo on różni się od tego co piszecie na forum i nie ma tam nawet gdzie wpisac blog 08, nie ma pola idź ani przełącz na nastawy :mysli:o co chodzi :confused4: Wklejam zdjęcia jak to u mnie wygląda. Z góry dziękuje za wszelką pomoc.

060 lub 098

Opublikowano

Adaptację można przeprowadzić vag311, a vag 4.9 nic z tego.

Opublikowano

odłącz wtyczkę od przepustnicy i podłącz jeszcze raz na podłączonym aku i rozgrzanym silniku poczekaj 1min i po kłopocie a jak nie pomoże to vag311