rkarolew Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam forumowiczy jakiś czas temu pisałem że padła mi TURBINA ;(. Została wymieniona ale oprucz tego brak pracy na 4 cylindrze prawdopodobnie wypalone zawory
rkarolew Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Tydień temu wziołem sie za wymiane gruszki przy turbo ,okałzało się że kierownica ma bardzo duży luz chciałem delikatnie zklepać i pękł trzpień..
Buba Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Tydień temu wziołem sie za wymiane gruszki przy turbo ,okałzało się że kierownica ma bardzo duży luz chciałem delikatnie zklepać i pękł trzpień.. jaka kierownica? co chciałeś zaklepać?
rkarolew Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 nie nie to co otwiera gruszka[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 20:06_________________________________________________sorki za kierownice
grzes1150 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam forumowiczy jakiś czas temu pisałem że padła mi TURBINA ;(. Została wymieniona ale oprucz tego brak pracy na 4 cylindrze prawdopodobnie wypalone zawory Sprawdź drożność przewodów olejowych zasilających turbo. Zmierz ciśnienie na cylindrach. Ruski zestaw kluczy: młotek i przecinak Temat czad
kkrawat Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A gdzie przewodnik/legenda do tematu
Rekomendowane odpowiedzi