Gość mmcv Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Ja to bym chetnie przeszedl na 16ki 205 a nie w 18 sie pchal . Takze poki co zostaje przy 17 /225, jak mi sie skonczy przod (przyszly sezon) to kupie na przod 17 /205 chyba atyl zostawie 225. [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 17:57_________________________________________________Wie ktos moze jak wyregulowac komputer w E91 zeby pokazywal spalanie bardziej dokladnie ??? Troche mnie oszukuje , zaniza o jakies 0.5-0.7 l /100km . Niby nic ale denerwuje
variocustoms Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 zależy z jakiej średniej kilometrów oblicza, wątpię, żeby można było wyregulować, śmigałem 118d i spalanie wyszło b. niskie w trasie i ciut wyższe w korku ale po tankowaniu wyszło podobnie jak na -fis'ie-
Gość mmcv Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Sokol nie wiem jak sprawdzalismy ostatnio te moje xenony ale ... to sa jednak BI-Xenony . Dzis rozebralem nadkole bo spalil mi sie lewy led od ringow... jak zobaczylem jak to jest zrobione - przez jakiegos kowala to mi rece opadly. Zamiast leda wsadzilem normalna zarowke i teraz mam kolorowo ... wjednej led w drugiej zolc . Musze kupic porzadny zestaw i wymienic oba na mocne ledy biale i juz. Patrzec sie na to nie da
KOval81 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Sokol nie wiem jak sprawdzalismy ostatnio te moje xenony ale ... to sa jednak BI-Xenony . Dzis rozebralem nadkole bo spalil mi sie lewy led od ringow... jak zobaczylem jak to jest zrobione - przez jakiegos kowala to mi rece opadly. Zamiast leda wsadzilem normalna zarowke i teraz mam kolorowo ... wjednej led w drugiej zolc . Musze kupic porzadny zestaw i wymienic oba na mocne ledy biale i juz. Patrzec sie na to nie da :polew: coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze, że to auto opuściło poprzedniego właściciela, bo robił mu krzywdę
Gość mmcv Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 To byl kowal nie mechanik co dotykal ten samochod. Za rok , 1.5 pewnie juz wszystkie wybryki poznam i "ponaprawiam" zgodnie ze sztuka , bo to co tu ktos uskutecznial to smiech na sali . Nigdy nie widzialem takiego leda w recznie dotaczanym radiatorze ... z dospawana podporka wsadzona do samochodu za takie pieniadze w taki sposob... :wallbash: Masakra. Az mnie korci zeby zadzwonic do poprzedniego wlasciciela i powiedziec mu zeby sobie rower kupil jak go nie stac na utrzymanie
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Widziałem na żywo przez dłuższy czas we wstecznym lusterku Szkoda że nie podjechałeś na spota bo byłem w drodze właśnie, jak by nie było furmanka 1 klasa
Gość mmcv Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Widze ze bystry z Ciebie chlopak i masz dobra pamiec :naughty: , bo nie dawalem zadnych sygnalow ostrzegawczych , obczailem tylko ramki , nalepke, i zmodernizowane lampy . Felgi masz kolosalne , ciekaw jestem jak Ci sie na nich jezdzi po krakowskich dziurach ... Na spota niestety dla mnie termin jest nie do przeskoczenia ...
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Widze ze bystry z Ciebie chlopak i masz dobra pamiec :naughty: , bo nie dawalem zadnych sygnalow ostrzegawczych , obczailem tylko ramki , nalepke, i zmodernizowane lampy . Felgi masz kolosalne , ciekaw jestem jak Ci sie na nich jezdzi po krakowskich dziurach ... Na spota niestety dla mnie termin jest nie do przeskoczenia ... Ten odcinek na Mogilskiej co jechaliśmy starałem się nie jechać szybciej niż 80-90KM/H (choć mnie podpuszczał kierownik bety z tyłu ) bo tam jest nie równa droga może nie dziury ale cholernie wkurzający mnie odcinek, zazwyczaj jak jadę na spota to wolę Al. Pokoju od M1. Co do jazdy nie ma tragedii tylko muszę być bardziej wyczulony na dziury i co jakiś czas sprawdzać ciśnienie w oponach, poniżej 2.6 bara nie schodzę Myślę że te lampy to najładniejszy wzór do sedana B5 zobacz jakie jeszcze miałem wcześniej po tym jak się pozbyłem starych przed liftowych http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17483.0
Gość mmcv Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 no troche tego miales. Ja Cie podpuszczalem ? No co Ty ? Ja nie przekraczalem 80 po krakowie sie nie da szybko jezdzic poza paroma miejscami ... szybsza jazda grozi pozbyciem sie wahaczy , kola, zawiechy , felgi
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 no troche tego miales. Ja Cie podpuszczalem ? No co Ty ? Ja nie przekraczalem 80 po krakowie sie nie da szybko jezdzic poza paroma miejscami ... szybsza jazda grozi pozbyciem sie wahaczy , kola, zawiechy , felgi Następnym razem na Bora Komorowskiego się można spotkać albo co czwartek od 21:00 jak się wszyscy zjeżdżają z Krk tam jest idealna droga i też można zobaczyć konkretne fury
Gość mmcv Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 mozna sie sprobowac , ale najlepiej takie proby wykonuje sie na obwodnicy :>
Flyer Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 ale co Wy chcecie tu probowac ? przeciez to bidne Audi zostanie hektar z tylu
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie mówię o ściganiu Chociaż jak by miało nastąpić to założył bym 16"tki bo na tych kolosach nic to nie jedzie Chodziło mi żeby zrobić spontana, jak będą wszyscy, może chłopaki od nas z klubu też przyjadą bo zazwyczaj wcześniej jeździmy na kiełbaski we czwartek przeciez to bidne Audi zostanie hektar z tylu Nie przesadzaj że hektar Z 2.8 174KM równo kiedyś szedłem jak go odetkałem, wycięcie kata itd Ale ciekawi mnie jak Twoja beta po programie wypadła by ze zdrowym 2.8 30V 193KM :> Ile waży ta 3ka
Thom4s Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ile waży ta 3ka Na pewno mniej niż audi z quattro.
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 To więcej waży, 2.8 z Q waży jakieś 1500-1550KG
Gość mmcv Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wkoncu aktywowalem sobie swiatla dzienne ( kabel , program 1min roboty) - W oczekiwaniu na oprawki od zarowki pozycyjnej i niemozliwosc wlozenia/wymiany na normalne markery . Niestety poprzedni wlasciciel pozbyl sie z lampy oprawek/gniazd na oryginalne zarowki pozycyjne oraz obudowy z tylu na ta zaroweczke (zeby wilgosc sie nie dostawala) i wstawil jakas druciarnie... ktorej foty zamierzam zrobic Zakupilem sobie porzadne LED Markery , ktore swieca jak oszalale i zamierzam zalozyc je w zamian za to badziewie ktore tam siedzi i jest juz w polowie niesprawne Przy okazji wyregulowalem spalanie ze stanem faktycznym , zobaczymy jak teraz bedzie mi pokazywalo :> kolejny mod zrobiony - predkosc cyfrowa w zegarach . Musze poszukac jak aktywowac doswietlanie zakretow z halogenow :mysli:
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Kurde fix Miałem wczoraj na spocie dokładnie obczaić Twoją bete to tak zaparkowałeś że nikt jej nie widział Powiedz koledze by wpadł do nas na spota swoją B8
Gość mmcv Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Kurde fix Miałem wczoraj na spocie dokładnie obczaić Twoją bete to tak zaparkowałeś że nikt jej nie widział Powiedz koledze by wpadł do nas na spota swoją B8 zaparkowalem gdzie sie dalo nie wiedzialem ze tam sie obejezdza dookola a potem misie nie chcialo przejedzac . Auto jak auto :tongue4: Powiem ale jemu terminy podobnie jak mi srednio pasuja (niedziela). Planujemy sie scignac , jego A4 kontra Cubera, zeby zobaczyc jakie beda roznice (w sumie jest lzejszy jakies 200kg :gwizdanie: :gwizdanie: )
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Fajnie że wpadliście i miło było poznać Ja jeszcze miałem spotkanie i musiałem szybko uciekać , zobaczył bym czy faktycznie FANTOMAS wpierdzielił 5 kiełbach
Rekomendowane odpowiedzi