Bandzi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Hej, wybaczcie taki wątek, ale mam pytanie do osób z Gdyni. W najbliższych dniach wybieram się właśnie do Gdyni, ale nie czwóreczką, lecz pociągiem... Nigdy nie byłem w Gdyni a potrzebuję się dostać z dworca PKP na ulicę Pionierów. Wiadomo, że taksówką najlepiej, ale nie chcę ryzykować przejażdzek po całym mieście jak to czasem taksówkarze lubia robić z przyjezdnymi. Jest możliwość dostać się tam, lub w pobliże tej ulicy jakimś autobusem ? Z góry dziękuję za pomoc ;]
Dev Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Pionierów jest na Witominie autobus 137 od dworca pkp kawałek bedziesz musiał przejsc piechotka
Bandzi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 O dzięki wielkie kolego A gdzie musze wysiasc ?
mario-z Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 http://www.zkmgdynia.pl/mapaG/index.php wejdz tu wpisz sobie ulice i numer autobusu i pokaze Ci trasę nie zapomnij kupic bilet
Bandzi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dziękuje bardzo. Tu zawsze można liczyć na pomoc
Rekomendowane odpowiedzi