Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Sonda lambda-czy podejdzie z AEB?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale pytam jak nie to przepraszam :embarrassed:.Więc co do mojego pytania może się ktoś orientuje czy sonda lambda z silnika 1.8 T AEB będzie pasować do silnika 1.8 ADR .Pozdrawiam

Opublikowano

zobacz jakie sa numery na jednej i drugiej i sie przekonasz

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale pytam jak nie to przepraszam :embarrassed:.Więc co do mojego pytania może się ktoś orientuje czy sonda lambda z silnika 1.8 T AEB będzie pasować do silnika 1.8 ADR .Pozdrawiam

nie podejdzie, inne oznaczenia i wtyczki są[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 14:36_________________________________________________http://allegro.pl/ngk-sonda-lambda-oza447-e14-vw-passat-audi-a4-i1554686421.html

gut preis :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki bardzo i domyślam się że polecana sonda z allegro jest dobrej jakości .Pozdrawiam i Wesołych Świąt

Opublikowano

bardzo dobrej jest montowana jako OE do audi

Opublikowano
  • Autor

to jeszcze mam pytanko czy sonda może mieć wpływ na moc bo u mnie brak mocy jedzie jakby musiała a nie chciała :wallbash:

Opublikowano

to jeszcze mam pytanko czy sonda może mieć wpływ na moc bo u mnie brak mocy jedzie jakby musiała a nie chciała :wallbash:

bardzo mozliwe, ale najpierw diagnostyka VAG-iem

Opublikowano

czyli odczyt błędów

niom

Opublikowano

Panowie, jedno pytanie: gdzie (najlepiej w Warszawie) i jakie koszty sie z tym wiaza - mozna zrobic gruntowna diagnostyke VAGiem?

Mam problem ze zwiekszonym spalaniem i za cholere nie wiem co to moze byc.

Po zmianie opon na letnie 205/55/16 (Michelin Primacy HP) z zimowego standardu 185/65/15 (Continental Wintercontact) - nie dosc, ze moc spadla - to skoczylo mi zuzycie paliwa.

Na trasie od zawsze mialem 7,5l / 100 w miescie 12,5 l... teraz trasa 8,5l (i to jest jeszcze do zakceptowania i takiej zmiany sie spodziewalem), ale 14l w miescie - to juz przesada :disgust: Cholera musze cos wyregulowac, bo mnie ta skarbonka pusci z torbami, a za punkt honoru przyjalem sobie, ze nie bede jej gazowal... :wink4:

Z gory dzieki za info! :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

za 100zł + VAT sprawdzimy :wink4:

poza tym to nie jest miejsce na takie pytania