Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Czarnula (S4) 186 KM i 374Nm. Project in progress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie lekko sciemnione szybki? gdzie znaczek 1.9 tdi <srebrny> , gdzie kiera s4? no i zderzak?

Opublikowano

Nie da rady niżej po Wrocławiu. Mój dojazd do pracy jest tragiczny, więc to jest optimum. Jeżdżąc na 18 czuję się jakbym jeździłbym wozem drabiniastym :evil:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 18:27_________________________________________________ET 35

To AIR montuj :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie da rady niżej po Wrocławiu. Mój dojazd do pracy jest tragiczny, więc to jest optimum. Jeżdżąc na 18 czuję się jakbym jeździłbym wozem drabiniastym :evil:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 18:27_________________________________________________ET 35

To AIR montuj :naughty:

Szukam sponsora :polew:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak nigdy nie lubiłem kombi ale to bym chciał mieć to mi się bardzo podoba kolor świetny koła pasują jeszcze szybki czarne i trochę niżej i git :slina::evil::shocked::blink::evil::hi:

• 1 rok później...
Opublikowano

ładnie ładnie :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

W ostatnim czasie wymienione zostało wiele rzeczy, o których nie wspominałem z braku czasu.

Co zostało zrobione:

- osłony przegubów wewnętrznych LOBRO

- wygłuszone drzwi przednie matami, dodatkowo nasmarowane zostały mechanizmy elektrycznych szyb

- pomalowane zaciski na czerwień meksykańską + kompleksowa regeneracja tylnych zacisków

- wymiana płynu hamulcowego na Motul RBF 660 temperatura wrzenia 325 C, normalny wrze przy 230 C

- uszczelka pod kolektorem dolotowym Elring oraz nowe śruby do kolektora

- uszczelka pod pokrywę zaworów

- Olej Motul 8100 xcess oraz wszystkie filtry (kabinowy MANN, powietrza MANN, paliwa MANN) od dzika

- płyn wspomagania FEBI

- wymieniony płyn chłodniczy G12

- przednie zawieszenie Master Sport

- trójnik płynu chłodniczego łączący blok silnika + pompę wody + chłodnicę oleju.

- uszczelki na pompie paliwowej

- wężyki przelewowe

- zregenerowano felgi Porsche i pomalowano na kolor seledynowy (drugi raz zakochałem się w tym aucie:kox:)

- wymienione opony na Vredstein Ultra Sessanta 225/40/18

- wysprzęglik sprzęgła ori CCCO oraz łapa docisku

- zamontowano rozpórkę dolną by Labiel

Z pewnością o wielu rzeczach zapomniałem, auto jest cały czas doinwestowywane, na montaż czeka tempomat, rozpórka górna i wiele innych gratów, które leżą w garażu. Auto smalcowane bardzo dobrymi jakościowo środkami uznanych firm.

163497_480962991973787_875287847_n.jpg

Opublikowano

no ładnie zrób jakieś fotki w dzień bo jestem ciekawy jak się to prezenci w słońcu :naughty:

Opublikowano
W ostatnim czasie wymienione zostało wiele rzeczy, o których nie wspominałem z braku czasu.

Co zostało zrobione:

- osłony przegubów wewnętrznych LOBRO

- wygłuszone drzwi przednie matami, dodatkowo nasmarowane zostały mechanizmy elektrycznych szyb

- pomalowane zaciski na czerwień meksykańską + kompleksowa regeneracja tylnych zacisków

- wymiana płynu hamulcowego na Motul RBF 660 temperatura wrzenia 325 C, normalny wrze przy 230 C

- uszczelka pod kolektorem dolotowym Elring oraz nowe śruby do kolektora

- uszczelka pod pokrywę zaworów

- Olej Motul 8100 xcess oraz wszystkie filtry (kabinowy MANN, powietrza MANN, paliwa MANN) od dzika

- płyn wspomagania FEBI

- wymieniony płyn chłodniczy G12

- przednie zawieszenie Master Sport

- trójnik płynu chłodniczego łączący blok silnika + pompę wody + chłodnicę oleju.

- uszczelki na pompie paliwowej

- wężyki przelewowe

- zregenerowano felgi Porsche i pomalowano na kolor seledynowy (drugi raz zakochałem się w tym aucie:kox:)

- wymienione opony na Vredstein Ultra Sessanta 225/40/18

- wysprzęglik sprzęgła ori CCCO oraz łapa docisku

- zamontowano rozpórkę dolną by Labiel

Z pewnością o wielu rzeczach zapomniałem, auto jest cały czas doinwestowywane, na montaż czeka tempomat, rozpórka górna i wiele innych gratów, które leżą w garażu. Auto smalcowane bardzo dobrymi jakościowo środkami uznanych firm.

http://s23.postimg.org/6umnlmnrr/163497_480962991973787_875287847_n.jpg

nie graja z niczym te fele :kwasny:
Opublikowano

Damianie, coś ty k**wa zrobił z kołami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Damian zrobił oczojebnego smoke terrorist:grin: