Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kolor roweru - pomóżcie w wyborze

Która wersja kolorystyczna?

1. 1. Która wersja kolorystyczna?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie mi w wyborze koloru roweru, bo już naprawdę nie wiem na co się zdecydować :decayed: chodzi o model CUBE AIM 2011 (co do modelu nie mam wątpliwości :wink4:), który wychodzi w dwóch wersjach kolorystycznych - linki poniżej. Czarnego widziałem i wygląda ok, ale bez szaleństw. We wtorek będę miał mozliwość zobaczyć ten drugi, a póki co wy się wypowiedzcie.

1# czarno-biały http://www.cube.eu/pl/hardtail/comp-series/aim-black-white/

2# niebiesko-biały http://www.cube.eu/pl/hardtail/comp-series/aim-white-black-blue/

PS

Dodam, że oba są w macie :kox:

Opublikowano

Niebiesko-biały fajnie wygląda wyróżnia się :kox: ja bym brał ten niebieski, wygląda mega fajne :gwizdanie: :good:

Opublikowano

Czarno-Biały.

W tym z niebieskimi akcentami jest za dużo białego koloru, który niestety szybko zaczyna szpecić rower- rysy, wgnioty, wytarcia od pancerzy, blaknięcie. Wiem coś o tym, bo miałem wcześniej białego Gianta i za nic w świecie nie mogłem go doczyścić ;) Na czarnym nie będzie tak widać wad lakieru.

Opublikowano

czarno -biały :cool1:

Opublikowano

niebiesko-biały :good:

Opublikowano
  • Autor

Czarno-Biały.

W tym z niebieskimi akcentami jest za dużo białego koloru, który niestety szybko zaczyna szpecić rower- rysy, wgnioty, wytarcia od pancerzy, blaknięcie. Wiem coś o tym, bo miałem wcześniej białego Gianta i za nic w świecie nie mogłem go doczyścić ;) Na czarnym nie będzie tak widać wad lakieru.

o tym zupełnie nie pomyślałem.. słuszna uwaga :confused4:

Opublikowano

ladniejszy bialo niebieski, ale ze wzgledow estetycznych wybral bym czarno bialy :hi:

Opublikowano

niebiesko bialy jest OK zreszta ten drugi tez,z doswiadczenia wiem ze bialy szybko zrobi sie szary jesli nie bedziesz nabiezaco go myl,ja teraz mam czerwono czarny i jest OK :)

Opublikowano

Mnie inne kolory od czarnego i białego drażnią więc odpowiedź oczywista :decayed:

Opublikowano

czarno- biały, ten niebiesko-bialy bardziej damski mi sie wydaje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzieki za opinie, w sklepie mialem przed soba oba, no i niebieski zrobil na mnie ogromne wrażenie :) poza tym mojej dziewczynie też bardzo przypadł do gustu więc taki wzialem :) temat do zamkniecia