Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przednie lampy problem!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Audi A4 z 95 r kupilem do niej lampy http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=125216309

i tu pojawia sie problem..... lampki sa zamontowane wygladaja swietnie ale problem polega na tym iz wtyczki nie pasuja;/ oryginalne sa 2 w tym jedna okragla a w nowych lampach jest jedna prostokatna. Kupilem w serwisie te kostki "prostokatne" ale nie wiem jak podlaczyc kabelki czy moze mi ktos napisac jak powinny byc wpiete do tych wtyczek ??

Opublikowano

Szymoonk, kolego drogi bierzesz probowke i zalanczasz po koleji: pozycyjne i sprawdzasz na, ktorym kablu jest plus, mijania i dlugie i toz to cala tajemnica. Dodam soczewki powinny swiecic jako mijania, a dlugie razem z soczewkami. Domyslam sie, ze miales lampki BOSCH i dlugie nie beda swiecily ze soczewkami bez pewnej przerobki.

Opublikowano

Szymoonk, opcja szukaj Twoim przyjacielem.

Opublikowano

jezeli miales lampy to nic nie przerabiasz a jak Valeo to muszisz jeden przewodzik przepiac w przlaczniku swiatel, a co do kostki przy lampie, to napewno brazowy to masa, a reszty szukasz jak kolega wyzej napisal

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Domyslam sie, ze miales lampki BOSCH i dlugie nie beda swiecily ze soczewkami bez pewnej przerobki.

Tak to jest przy Valeo. Przy Boschu świecą obie żarówki naraz przy drogowych włączonych.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak to gratuluje lapek. ja chcialem tez kupic takie ale nie wiem czy beda pasowac bez przerobek mam a4 96 i lampy boscha. czy cos przerabiales z bltnikiem? :roll:

Opublikowano
tak to gratuluje lapek. ja chcialem tez kupic takie ale nie wiem czy beda pasowac bez przerobek mam a4 96 i lampy boscha. czy cos przerabiales z bltnikiem?

blotnik od srodka (komora silnika) trzeba go troszke wyciac

Opublikowano

witam ja mam tez taki problem jak kolege a czy moze ktos napisac cos wiecej na temat podláczenia elektrycznego w tej nowej lampie i jak to zrobic co dokladnie bardzo dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano
witam ja mam tez taki problem jak kolege a czy moze ktos napisac cos wiecej na temat podláczenia elektrycznego w tej nowej lampie i jak to zrobic co dokladnie bardzo dziekuje i pozdrawiam

po pierwsze kolego zapraszam do dział Newbie w celu przedstawienia się oraz do zapoanania się z regulaminem

jak to zrobisz bedziesz wiedzial ze jest opcja Szukaj - był juz temat poruszany i opisywany

pozdrawiam :twisted:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...