gruum26 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam całą audimotobrać. Mam pytanko. Czy ktoś miał już do czynienia z takimi lampami: Kusi mnie żeby sobie takie założyć, ale jak po miesiącu czy dwóch mają mi parować to wole sobie dać spokój. Jeżeli ktoś miał już z takowymi do czynienia to proszę o opinie i porady czy warto, a jeśli tak to od jakiego producenta.
Pandzior Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie rób wiochy z zakładaj zwykłe polifty, a jak chcesz czarne to kolega na forum sprzedaje czarne bixy.
Arturoo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Widziałem takie lampki i w a4 i w a6 -te diody widać zapalone z 30 m ale nie myśl sobie ,że samochód rzuca się w oczy -rzuca się w oczy bo nie widzisz ,czy ma zapalone światła ,czy też nie . Niestety nie ma to nic wspólnego z ori lampami z ledowymi drl.
tezet627 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Widziałem a4 z takimi lampami i wyglądała bleee Chłopie nie psuj auta!!! Nie rób wiochy z zakładaj zwykłe polifty, a jak chcesz czarne to kolega na forum sprzedaje czarne bixy. Popieram w 100% Bierz bixy od kolegi gwerty i będzie
japan Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dla mnie te dajlajny czy jak to sie pisze -to wiocha, już co drugie punto z tym jeździ Ale o gustach się nie dyskutuje
HARIBO Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie rób se jaj!!! przecież każde dziecko ci to powie ze takie lampy to ostatnia wieś. Zakladaj oryginalne polifty !!!
michu93 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 tylko polifty te reflektory pewnie nawet dobrego promienia światła nie dadzą...
Rekomendowane odpowiedzi