lapawwa Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Hej Jakiś czas temu przy parkowaniu przodem (do w miare niskiego chodnika w wawie) zachaczyłem go hokejem i zsunąłem go w miare nie miły dla niego sposób. Dałem go kiedyś blacharzowi żeby to ogarnął ale popłakał że jest wyrobione itd i że nie da sie tego lepiej zrobić - jest przerwa 1cm z lewej i z prawej strony. Patrzę dzisiaj i znowu mi lata z lewej. Patrzyłem w etce jest w montazu tam ten trojkatny element ale nie ma opisanego tego na zderzaku bo to się nasuwa jeden na drugi. Z tad moje pytanie jest możliwy jakis sposob regulacji aby zniwelowac szpary a czy musze kupowac nowe elementy laczen? Pozdrawiam!
mech15 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 jak ci się wyrobiły te ślizgi, albo połamały to tylko kupno, najlepiej używanych i nie kupuj od polifta, bo nie pasują
burus2 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 można rozwiercić osiowo otwory i w ten sposób podciągnąć trujkąt do góry i przykręcić go mocno niwelując szparę między błotnikiem a zderzakiem
chris.lkr Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 może to Ci trochę pomorze: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142015.0;highlight=regulacja+zderzak
lapawwa Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzięki za info koledzy majówka ma nie owocować dobrą pogodą to narzeczona będzie siedzieć w domu a ja przy niunce
Rekomendowane odpowiedzi