Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zegary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś podczas jazdy wskazowki obrotomierza, predkościomierza, poziomu paliwa oraz temperatury cieczy spadły do zera i nie drgnły, za chwile zaczeły pokazywac dobrze i kilka razy skakały do zera i wracały na :swoje miejsce". co mogło sie stac, dodam ze nie tak dawno wymieniana byął zarówka od długich i był sprawdzane wszystkie styki i pozostałe zarówki, poza tym czesc zegarów ni jest oswietlona

Opublikowano

Jeśli chodzi o oświetlenie części zegarów to napewno żarówki masz przepalone, a co do licznika sprawdź bezpieczniki najpierw.Na forum jest gdzieś rozpiska który do czego. :hi:

Opublikowano

Sprawdź jeszcze wtyczki do zegarów, innych pomysłów nie mam, dziwny przypadek. Moze coś z elektroniką samych budzików się pochrzaniło :blink:

Opublikowano

A probowales kiedys odlaczyc akumulator i podlaczyc jeszcze raz? Jesli ja tak zrobie w swoim to mam wlasnie to co Ty :) A po przejechaniu np 300 km zegary same sie wlacza i nie ma zadnego problemu dalej. Do tej pory nie wiem co to jest a juz dwoch niby specow tego patrzylo. Gdzies na forum wyczytalem zeby popatrzec np wtyczki od predkosci przy skrzyni. Bo ktos mial taki problem, wyczyscil wtyczke i wszystko wrocilo do normy. Ja poki co nie mam zamiaru odlaczac aku i sprawdzac tego :)

Opublikowano

jeśli wszystkie wskazówki tak zrobiły to przyczyny szukałbym we wtyczkach(tylko jak się poluzować mogły skoro są tam zapinane to nie wiem) :mysli:

Opublikowano

Kolego zrób vagiem test samych zegarów u mnie ni9e pokazywało prędkości zrobiłem test zegarów ok zmieniłem czujik w skrzyni na koniec została kostka przy czujniku i to był powód a poza tym ten temat był wałkowany tysiąć razy na forum opcja szukaj!!!!!!!!!!!!!!!!!tam znajdziesz pomoc!!!!!!!