Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wymiana tłumika b5 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chce wymienic wydech w mojej audi chodzi mi o ładny wygląd nie o to zeby byl ryk :decayed: :decayed: :decayed: co polecicie ? jakis zamiennik ? czy szukac dedykowany dla audi a4 ? :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :a4fan:

Opublikowano

z tego silnika-co byś nie włożył -ryku nie będzie :wink4: a tak poza tym-co tam ma ładnie wyglądać?przecież wszystko,poza końcówką jest pod spodem?załóż jakąś fajną,okrągłą końcówkę i będzie dobrze wyglądać :wink4:

Opublikowano

z tego silnika-co byś nie włożył -ryku nie będzie :wink4: a tak poza tym-co tam ma ładnie wyglądać?przecież wszystko,poza końcówką jest pod spodem?załóż jakąś fajną,okrągłą końcówkę i będzie dobrze wyglądać :wink4:

popieram ;) po co jakis "tjuningowy zamiennik" jeśli chodzi o wygląd to tylko końcówka ;)

możesz zaszaleć i wsiąść z dyfuzorem :polew:

Opublikowano

Wytnij sobie tłumik środkowy ten z pod siedzenia tylnego i napewno bedzie jakiś ryk.[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 21:52_________________________________________________Przepraszam za ten wpis ale tak szybko czytałem że nie doczytałem.

Jeśłi chodzi o wytłumienie polecam seryjny tłumik ale od V-ki, kolega ma taki założony. Efekt poprostu ino mruczy.

Opublikowano
  • Autor

doklanie 0 ryku chce tylko zeby ladnie wygladał tył ;] mysle o ładnej podwójnej rurce [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:00_________________________________________________

Przepraszam za ten wpis ale tak szybko czytałem że nie doczytałem.

Jeśłi chodzi o wytłumienie polecam seryjny tłumik ale od V-ki, kolega ma taki założony. Efekt poprostu ino mruczy.

jakieś fotki ?
Opublikowano

Ale po co ma wymieniać wydech ?

Jeśli zalezy mu tylko na wyglądzie, i chodzi tu pewnie tylko o samą końcówkę, bo przecież pod spodem i tak nie widać całego układu ;)

Więc ja nie widzę sensu wymieniania całego układu ;)

lepiej wydać siano na lampki z polifta ;)

Opublikowano
  • Autor

z tą końcówką macie racje ;) bo seryjny fajnie mruczy ;) a mi chodzi tylko ze brakuje mi ladnego wyglądu wiec końcówka powinna wszystko załatwić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Fotek od spodu nie mam ale mogę jutro dać foty tego tłumika z V-ki bo mam właśnie taki do swojej będę kładł. Generalnie wszystko jest tak samo tylko sporo roboty bo trzeba zdemontować oś tylną i Dorobić jeden uchwyt do tego tłumika bo jest duży i ma jeden dodatkowy wieszak. Efekt to cisza jak makiem zasiał a gratisem będzie podwujny wydech z nierdzewki.

Foty dam jutro jak zrobię rano.

Opublikowano
  • Autor

Fotek od spodu nie mam ale mogę jutro dać foty tego tłumika z V-ki bo mam właśnie taki do swojej będę kładł. Generalnie wszystko jest tak samo tylko sporo roboty bo trzeba zdemontować oś tylną i Dorobić jeden uchwyt do tego tłumika bo jest duży i ma jeden dodatkowy wieszak. Efekt to cisza jak makiem zasiał a gratisem będzie podwujny wydech z nierdzewki.

Foty dam jutro jak zrobię rano.

będe wdzięczny za foto :)
Opublikowano

z tego co wiem to Remik nie ma oznaczeń silnika na klapie wiec nikt by się nie skapnął :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dokup gwizdek i bedzie ok :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pamiętaj kolego że musisz mieć tłumik o takiej samej średnicy, N/A są wrażliwe na takie zabiegi, może się okazać że będzie mruczał a ucieknie ci moment z dołu, temat przerabiałem wielokrotnie w różnych silnikach, ja bym założył serie