zając87 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam wszystkich!Jestem posiadaczem Audi a4 1,6 AHL 98r.Wczoraj z grzebałem przy silniku na chodzie,a brat przypadkowo dodał gazu i wtedy usłyszałem świst powietrza i później sam dodawałem gazu przy silniku i było tak samo szukałem gdzie to może być,ale nie mogłem znaleść.Czy może ktoś miał już taki przypadek,czy może jest to normalne??Dodam że brat też ma audi tylko silnik ADP ale u niego tak mocno tego nie słychać.Z góry dziękuje za odpowiedzi. [mod]Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)[/mod]
mapelastik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Nie wiem dokładnie o jakim świszczeniu mówisz ale myślę że chodzi o dźwięk zasysanego powietrza i to ma tak świszczeć u mnie też świszczy i jest ok.
zając87 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam właśnie o to świszczenie mi chodzi tylko że jak dodam szybko gazu to aż spadnie z obrotów nie wiem czy to normalne??
spawacz1 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 koleszko u mnie o0d kupna auta minęło cztery lata i też świszczy, sprawdzałem wszystko dalej świszczy jakby była turbina.
Rekomendowane odpowiedzi