mateusio88 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Pochodzę z warmi i mazur, lecz w większości czasu przebywam w Dęblinie woj. lubelskie. Oto moja pierwsza AUDIczka, wcześniej jeździłem VW PASSAT '98(model '99) 1,9 TDI (66KW) szary sedan. W końcu przyszedł czas na AUDI. Model: A4 B6 Nadwozie: Kombi AVANT Rok produkcji: 2003 Skrzynia: manualna 5-cio biegowa Silnik: 1.9 TDI 131KM (96KW) AWX Kolor: Crystal Blue Wyposażenie: 2x el. szyby el. lusterka klimatyzacja dwustrefowa ABS ESP Centralny zamek 4 poduszki + 2 kurtyny niepełny FIS radio Chorus II + CD changer nagłośnienie 8 głośników + subwoofer podłokietnik chromowane relingi 3-punktowe pasy bezpieczeństwa na centralnym tylnym siedzeniu 12-woltowe gniazdo w bagażniku el.regulowane podparcie lędźwiowe na przednich fotelach alufelgi 16" (205/55/R16) kubełkowe fotele fabryczne sportowe zawieszenie 1BE ______________________________________ Jak na razie wymieniłem w nim kompletny rozrząd z pompą wody, olej z filtrami. # PASEK firmy GATES # ROLKA NAPINACZA firmy ROUVILLE # ROLKA KIERUNKOWA firmy ROUVILLE # POPMA WODY firmy DOLZ # OLEJ CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40 # KPL. FILTRÓW BOSCH (filtr oleju, filtr paliwa, filtr p/pyłkowy, filtr powietrza) # PASEK DO ALTERNATORA GATES _____________________________________ Zdjęcia środka w najbliższym czasie, bo nie wyrobiłem się z ogarnięciem wnętrza auta:) ________________________________________________________________ W końcu wnętrze, znalazłem czas na ogarnięcie, niestety aparat tylko z telefonu;/ A planowane zmiany: - wewnętrzne listwy ozdobne chromowane - listwy na progi s-line - grill s-line - RNS-E - z czasem zobaczymy co jeszcze, planuję zrobić wersje chociaż mini s-line
Artur82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no zewnatrz jest posiedzisz na forum...troche pozmieniasz i bedzie malina
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Standartowe B6 Jakies zmianki chcesz wprowadzic ?
mateusio88 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Standardowa fabryczna, z pakietem sportowym tak mam wpisane w wyposażeniu auta - rozkodowane po nr VIN. Z czasem pewnie coś zrobię, myślę o gadżetach w stylu s-line. Chyba że wcześniej skusze się na B7 w oryginalnym s-line.
mateusio88 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zdjęcia środka w najbliższym czasie pojawią się na forum
Jakub555 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Jak by to powiedzieli na forum jest co " rezać " + za to że Avant ( oczywiście to tylko moja opinia ) bezawaryjności przez wszystkie kilometry
mateusio88 Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 W końcu znalazłem czas na ogarnięcie wnętrza i zrobienie kilku fotek
seves Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 fajna plany masz idealne ale dorzuć do nich zmiane kiery na skórę (wg mnie lepiej 3ramienną) chociaż jak piszesz że był pakiet sport to fabrycznie wchodziło w to chyba zawieszenie, galka biegów (to masz) i kierownica trójramienna skóra (a tego Ci brakuje) ale nie jestem pewien
szczawik Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 NBA!!! kiedys jak wyszly nowe rejestracje to sie zastanawialem gdzie ci fani koszykowki mieszkaja w PL fotele superowe! ogolnie auto ladnie utrzymane!
Rekomendowane odpowiedzi