Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Listwy chrom na grill audi, co o tym sadzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ooo... :slina: to tak :evil:

Opublikowano

Rafikk "nie idz tą drogą", bo zaczniesz od chromu na metry, a możesz skończyć na chlapaczach z odblaskami :polew:a masz takie ładne auto.

Opublikowano

zmieniam grila na polifta a ze starym pobawiłem sie i wyszło tak:

80298b008941f968m.jpg

aa0ecadf32820438m.jpg

91e5468778a402d5m.jpg

Opublikowano

A to ładne jest ? :no:

Opublikowano

A to ładne jest ? :no:

chyba lipiej jak zwykły przedlift :>

Opublikowano

80298b008941f968m.jpg

aa0ecadf32820438m.jpg

91e5468778a402d5m.jpg

U kolegi Murdzi lepiej to wyglądało :good:

Opublikowano

80298b008941f968m.jpg

aa0ecadf32820438m.jpg

91e5468778a402d5m.jpg

:facepalm: ale zes walnal :gwizdanie: to murdzi' emu to conajmniej dwa razy lepiej wyglada :wink4:

Opublikowano

Jeszcze jedną fotkę znalazłem, gdzie trochę lepiej widać ten mój grill. Wracam w piątek, to zrobię nowe - teraz dodałem jeszcze tą ostatni brakujący poziom w chromie na samej górze... Na fotce jeszcze stara wersja...

DSCN3298.jpg

Opublikowano

Qrcze powiem tak...jakby ten "chrom na metry" byl trwalszy, to nie powiem, na pewno duzo uzytkownikow by w jakis sposob upiekszalo swoje bryczki :gwizdanie: . Tylko szkoda, ze potem sa takie walki z tym "chromem" :wallbash: Bo murdzi...naprawde nie wyglada to zle czy nie idzie na to patrzec :wink4: , tylko sam fakt, co potem sie z tym bedzie dziac, to na sama mysl... :facepalm:

Opublikowano

Jeszcze jedną fotkę znalazłem, gdzie trochę lepiej widać ten mój grill. Wracam w piątek, to zrobię nowe - teraz dodałem jeszcze tą ostatni brakujący poziom w chromie na samej górze... Na fotce jeszcze stara wersja...

DSCN3298.jpg

dobry jestes że ci sie chciało tyle wycinać :>

Opublikowano

Jak na .eu :polew::decayed:

Opublikowano

ostatnio widzalem cos takiego :cool1:

12529490.jpg

ale gosc ma parcie :polew:

Opublikowano

ostatnio widzalem cos takiego :cool1:

12529490.jpg

ale gosc ma parcie :polew:

buhahahh.... :polew: :polew: :polew: :polew: no nie moge a najbardziej mnie "zabolalo" te 407 na przodzie :decayed:

Opublikowano

Mi się takie wynalazki nie podobają :wink4: Ciężko to ogarnąć żeby to jako tako wyglądało :thumbdown:

Opublikowano

Trochę pracy mnie to kosztowało, efekt jak dla mnie bardzo ładny, przynajmniej w jakiś sposób się autko wyróżnia. Nie wydaje mi się, żeby te chromy po miesiącu zaczęły się łuszczyć. Rozumiem - po zimie mogę mieć z tym problem, ale jak już pisałem - trochę zabawy i cały komplet chromów można szybko wymienić (koszt 3,5zł) albo zwyczajnie usunąć. Te moje są klejone na dość "normalny" klej, odrywając chyba trzy kawałki (źle mi wyszły) nie było większych problemów, a naprawdę solidnie je przymocowałem. Każdy indywidualnie podchodzi do tematu - ja spróbowałem zrobić to w ten sposób i jestem zadowolony z efektu, a przecież o to chyba chodzi?

Peugeot został skrzywdzony, co tu dużo mówić. Nie porównujcie skrajnych przypadków oszpecenia auto chromami na metry do oklejania mebli z czymś, co wygląda dość oryginalnie i ciekawie...

Opublikowano

Najważniejsze żeby Tobie się podobało :good: a jak widzisz nie tylko Tobie podoba się Twoja robota :good:

Opublikowano

tak ale to jest tylko na krótka mete pojedziesz na myjnie,pociągnie karherem i połowa zleci :gwizdanie:

Opublikowano

moj "chrom" ,co kiedys tam mialem wokol szyb :embarrassed: przy drugim myciu zaczynal odchodzic :angry:. Ale moze murdziemu nie bedzie w takim miejscu odchodzil tak szybko :?:

Opublikowano

Właśnie chciałem to powiedzieć - ja autko myje ręcznie, karchera używam sporadycznie, a jeśli już, to będę uważał :D Chrom na metry naokoło szyb jest dużo bardziej narażony na uszkodzenia aniżeli rantówka w zakamarkach. Ciesze się, że podoba się nie tylko mnie.

tak ale to jest tylko na krótka mete pojedziesz na myjnie,pociągnie karherem i połowa zleci :gwizdanie:

A wcześniej pisali, że się ciężko odklejają no :D

Opublikowano

Właśnie chciałem to powiedzieć - ja autko myje ręcznie, karchera używam sporadycznie, a jeśli już, to będę uważał :D Chrom na metry naokoło szyb jest dużo bardziej narażony na uszkodzenia aniżeli rantówka w zakamarkach. Ciesze się, że podoba się nie tylko mnie.

A wcześniej pisali, że się ciężko odklejają no :D

ano pisali...ale ten klej sie ciezko zdrapuje :wallbash: