cezard2 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Mam problem Wymienilem wlasnie wszystkie wahacze , laczniki stabilizatora i koncowki drazkow. Po jakichs 800 kilometrach zaczely sie problemy. przy ruszniu lecz nie zawszsze czuje trzesienie prawego kola jakby mial samochod zaraz zgasnac a przy hamowaniu slychac lekki zgrzyt. Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!
ROBERT Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 A nie jest to przypadkiem dwumas/sprzęgło :gwizdanie:
cezard2 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 no wlasnie niewiem jak juz rusze to wszystko gra ani nie trzesie ani nie szarpie jak ruszam kierownica na postoju to slychac cos jakby z kierownicy cos stukalo.
pieciajek Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Właśnie, jak gasisz na luzie bez wcisniętego sprzęgła to nie ma czasem metalicznego dzwonienia? A może masz takie objawy, ruszasz z miejsca astro o dajesz w palnik i zaczyna trząś kierownicą i autem? Jak rozpędzasz sięnormalnie tego obiawu nie ma lub jest słabo wyczuwalny.
cezard2 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 byc moze dzieki za podpowiedz we wtorek do mechanika ide bede mogl sie przygotowac dzieki wielkie
pieciajek Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 No jak to drugie co Ci pisałem to pasz walnięty przegób przy skrzyni. Jutro sprawdź możesz to zrobić sam.
cezard2 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 no wlasnie jak jechalem przez niemcy 190 to nic nie trzeslo wlasnie dla tego sie dziwie ze cos takiego jest sprawdzalem to gaszenie ale nic nie slychac i ten lekki zgrzyt czasami przy hamowaniu moze czegos nie dokrecili jak wymieniali te wahacze
tomaszw Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Ja miałem to siebie, wymieniłem sprzęgło i po spraiwe. Ruszałem z 1 i było czuć tak jak by miał zgasnąć.
Rekomendowane odpowiedzi