Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Podpięcie aktywnej skrzyni basowej zamiast oryginalnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w B6 avancie mam ori subwoofer (nie bose) i radio chorus, przeszukałem forum, miliony wątków o subach ale nic pod mój problem :( . Czy jest możliwość podpięcia skrzyni basowej ze wzmacniaczem pod oryginalny wzmacniacz ? czy coś sie spali? :P Najbardziej chciałbym odpiąć ori subwoofer i dołożyć do tego skrzynie basową ale tak żeby tylne głośniki również działały. + będe ciągnął z akumulatora, widziałem że do ori subwoofera idą 2 przewody, moge sie w nie wpiąć, troche dziwnie jest podpinać wzmacniacz do wzmacniacza ale może zadziała? :kox: Prosiłbym was o wytłumaczenia jak głupkowi jakie przejściówki kupić i jak to wyczarować żeby wszystko hulało? :slina:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 20:20_________________________________________________Jeszcze jedno ,mam filtr dolnoprzepustowy który ma wejscie na + i - a z drugiej wychodzą 2xrca. Jakbym odpiął kostke od subwoofera i podpiął te 2 kable filtr dzięki czemu będę mógł podłączyć przewody rca do skrzyni basowej a napięcie z akumulatora to będzie działało?:naughty:. skrzynia z glosnikiem hertz a wzmacniacz najtańszy voicekrafta.

Opublikowano

Moja propozycja na zrobienie tego w miarę prosto: Od radia do ori wzmacniacza idą przewody sygnałowe i sterujący, zobacz przy radiu jakie mają kolory, następnie wepnij się w te przewody w kostce przy ori wzmacniaczu (nie odłączając ich od ori wzmacniacza) i masz w bagażniku sygnał i sterowanie. Ciągniesz tylko zasilanie z akumulatora i masz wszystko do Twojego drugiego wzmaka. A ori suba po prostu odłącz.

Opublikowano
  • Autor

OK :) będę próbował tak jak mówicie i dam znać co sie najpierw zapaliło;). Dzięki serdeczne! [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 11:21_________________________________________________A mam do was jeszcze pytanko, zanim przyjdzie mi przejsciowka na chinch , czy mógłbym chwilowo podłączyć sam głośnik pod + - wychodzący od wzmacniacza na subwoofer bez uszkodzenia ori wzmacniacza? skrzynia http://allegro.pl/hertz-ds-250-promocja-w-skrzyni-zamknietej-od-ss-i1598556128.html czyli nie jakiś potwór. dajcie znać bo dzisiaj będe grzebał w aucie :)