august Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Wiem, że temat oklepany, ale takie coś znalazłem: http://allegro.pl/audi-a4-b5-99-00-lampa-tylna-lewa-sedan-nowa-i1596034958.html Nie ma podanego producenta I moje pytanie brzmi czy iść w tą stronę? I drugie pytanie - czy wkład z lampy przedliftowej ('95) pasuje w te klosze? (o zamianie kabelka wiem). Czy muszę szukać lamp z wkładami?
pois Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Osobiście bym raczej nie polecał, to jakieś zamienniki, ten pomarańczowy pasek jest brzydki imho Poszukaj lepiej ori, dostaniesz w bardzo podobnej cenie, a wyglądają lepiej, no i to ori : ) co do wkładu to chyba pasuje, ale głowy nie daję
august Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Dzięki za potwierdzenie. Faktycznie ori kupię w podobnej cenie. To jeszcze tylko czekam na potwierdzenie informacji o listwie żarówkowej czy pasuje.
michu93 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 no raczej nie będzie pasować. przecież samo ułożenie żarówek jest inne.
Mateo1373 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Co prawda jeszcze nie doszły, ale przed świętami kupiłem lampy od tego jegomościa http://allegro.pl/lampa-prawa-prawy-lewa-lewy-tyl-tylna-audi-a4-b5-i1537690226.html Przez telefon powiedział mi, że komplecik, razem z wkładami. Dodatkowo troche utargowałem. Myśle, że dziś albo jutro będe miał je w domu to dam znać co i jak .
Vandit Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 wkłady lamp od 95r do 99-01r nie pasują nic a nic ,sam przymierzałem, zamienniki odpuść kup ori będziesz bardziej zadowolony, ja dorwałem okazje za 160zl ori kompletne, także warto poczekać i poszukać
august Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Dzięki. Ale ten plastik spod starej lampy pasuje?
august Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Np to elegancko. Thx [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 21:04_________________________________________________Ok, lampki z wkładami zamówione :kox: Jeszcze jedna rzecz mnie męczy - czy będzie pasowała wtyczka do lampy. Wystarczy kabelek zamienić czy muszę całe wtyczki w wiązkach zmienić?
august Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Miód, malina. Dziękuje wszystkim za pomoc, temat chyba wyczerpany.
Mateo1373 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Moje lampy już doszły . Z założeniem było trochę zabawy bo robiłem wszystko na czuja bez schematu wtyczki. Ze schematem tak na prawdę 30 min roboty. Sama przyjemność. Co się okazało , lampy które kupiłem pochodzą z amerykańskiego polifta. Na dzień dzisiejszy mam czerwone kierunkowskazy. Nie ukrywam, że wygląda to całkiem fajnie, ale chyba tylko do czasu przeglądu albo pierwszego spotkania z milicją Tak to wygląda u mnie : Uploaded with ImageShack.us
august Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 fajnie wygląda. Trzeba było wsadzić pomarańczową żarówkę we wsteczny i nie zmieniać rozkładu pinów
august Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Zielona żarówka w kierunek i będzie git. Super pomysł W rzeczywistości wyjdzie coś podobnego do żółtego?
Rekomendowane odpowiedzi