RalphA4 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam kolegów to ja się dołacze do grona pytajacych. Samochod A4 b6 2003r Ze wzgledu na to iż w samochodzie był czerwony fis zmieniłem na kolor ( zegary najprawdopodobniej z a4 b6 2001r), dodatkowo przy jednym balaganie wskoczylo quattro wiec i zbiornik paliwa sie zmienił na ten z dwoma pływakami. Problem to wskazania poziomu paliwa, tak jak wyżej wskazuja odwrotnie. Na chwile obecna oznaczenia pływaków na których obecnie jeżdze nie wiem czy do czegoś sie przydadza ale prosze. Proszę doradzicie mi co w tej sytacji zrobić ewentualnie jakieś nr pływaków które będa pasowały ?
zrywka Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 A czy ktoś Bawił się wsadem, żeby zmienić ustawienie wskaźnika paliwa. I druga sprawa.jak podmieniamy tarcze z anglika na euro, to chyba tez trzeba zmieniac wskazania predkosciomierza,bo w angliku 100 km/h jest w 1/3 licznika a nie na polowie jak w euro. Robil to ktos? Wiem ze w kodowaniu mozna zmieniac czy wersja angielska czy europejska,ale czy to od razu zmienia ustawienie wskazowki?
Rekomendowane odpowiedzi