castor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Bardzo profesjonalny seriws, bardzo dobra obsługa i możliwość uzyskania szerokich i bezpłatnych informacji nt. klimatyzacji i innych błachostek. Zajmują się przedewszystkim klimatyzacjami, webastami, elektroniką i drobną mechaniką. Dobry,rzetelny,sprawdzony warsztat i co najważniejsze usługi też na poziomie. Kraków - Wola Duchacka ul.Macedońska 9 tel 012 425 50 58 ,501 260 678 http://www.allhappy.krakow.pl/
MAXIMUS Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Byłem, sprawdziłem są naprawdę dobrzy. Pomogli mi z klimatyzacją szybko i tanio.
Wąski Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Ja byłem i nie mam już takich miłych wspomnień ja wy Tylko tyle? Wyjaśnij co się stało. [spedyt]
marek27 Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Mieszkam niedaleko tego warsztatu i naprawdę chłopcy robią dobrą robotę. Ja nie miałem narazie żadnych problemów z klimatyzacją, ale mój ojciec (taxi) robił tam całą klimę i naprawdę zrobili kawał dobrej roboty,a było co tam robić. Zresztą złotówa wie gdzie zawsze pojechać :>
doktorJ Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zadzwoniłem tam do nich dzisiaj i na dzień dobry nie widząc samochodu - a chodziło mi tylko o sprawdzenie i ewentualne uzupełnienie klimy - zaśpiewali 300 zeta. Więc pojechałem na Wadowicką 8i i było zdecydowanie taniej.
Rekomendowane odpowiedzi