Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie glosniczki do radia pioneer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co sadzicie o firmie phonocar ? Mam takie wlasnie zamontowane w swojej a4 z wyciszeniem w drzwiach. Za głosniki dałem kolo 250 zł w zestawie 13x2 plus gwizdki i zwrotnice. Niestety nie widze podobnych na allegro pewnie wszedł juz nowszy model. Radio pionner p6900.

Opublikowano

Ale skoro kupileś i jestes zadowolony to nie wiem co można powiedzieć ;) sprzet ma grać dla Ciebie a nie dla nas. Phonocar firma bardzo budżetowa..

Opublikowano

chodziło mi o porównanie tej firmy z innymi w podobnym przedziale cenowym :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam :hi:

Sorki ze sie wtrącam ale czy możecie mi podpowiedzieć jakie głośniki podchodzą w tylną półkę do sedana b5 w seryjne otworki- rozmiar?

I kolejne pytanko: jakiej firmy głośniczki polecieli byście w przednie drzwi - te na dole i twetery tylko Bez przeróbek chciał bym.

Z górki dziex :notworthy:

Opublikowano

Witam :hi:

Sorki ze sie wtrącam ale czy możecie mi podpowiedzieć jakie głośniki podchodzą w tylną półkę do sedana b5 w seryjne otworki- rozmiar?

I kolejne pytanko: jakiej firmy głośniczki polecieli byście w przednie drzwi - te na dole i twetery tylko Bez przeróbek chciał bym.

Z górki dziex :notworthy:

Wszystko zależy od tego jakie masz radio, i czy masz do tego wzmak podpięty, pochwal nam sie tu. :chytry:

Opublikowano

Radyjko mam Kenwooda na mp3 z wyjsciem na wzmaka (tez kenwood) który to z kolei napędza tubę (no name) tubka taka jaka mam mi wystarczy a chodzi mi o głośniki w dwóch możliwościach:

1. głośniki + wzmak - jakie głośniki i jaki wzmak do nich

2. Głośniki bez wzmaka tylko pod radio= > a czy jesk=li sie stosuje zwrotnice trzeba stosować wzmaka?

I aktualnie chciałbym pozostać przy tym radiu które mam- lecz jeśli trafił by sie jakaś okazja lepszego to bym może zmienił-pytanie- na jakiej firmy najlepsze; oczywiście porównując w tych samych cenach bądź zbliżonych?

I jeszcze jedno- miałem ori radio w audi kaseciaka lecz jak wyjąłem to sie za kodowało - co zrobić? książkę mam lecz róg z kodem był oberwany ;( już jak nabyłem auto w Niemczech.

gdyż chciałem je wstawić w drugie auto.

Wiem ze kiedyś czytałem podobny temat ale mi wyleciało z główki :wallbash: wiec jeśli ktoś mógłby rzucić jakieś info albo link będę bardzo wdzięczny i Bardzo dziękuje

Wrócę w poniedziałek,

Pozdro