Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Schowek klimatyzowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:witam mam pytanko gdzie oryginalnie jest podlaczony przewod idacy do schowka??w ktorym miejscu jest wpiety ?

Opublikowano
  • Autor

tez to przegladalem lecz niema typowej odpowiedzi gdzie on wchodzi niechodzi mi o schowek lecz skad on idzie ;(

Opublikowano

"Jeżeli chcemy mieć klimatyzowany schowek pasażera to wiercimy w nim otwór pod wąż który widnieje na powyższym zdjęciu, po przyłożeniu schowka widać gdzie należy zrobić otwór."

Pooglądaj zdjęcia, może do czegoś dojdziesz. Kiedyś był wątek w którym czytałem dokładnie jak to ma być zamontowane ale nie wiem gdzie a dziś już mi się nie chce szukać. Na 100% było na forum.[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 22:56_________________________________________________Tu jeszcze masz jakiś opis, co prawda na modelu B6 ale chyba nie ma problemu zrobić tego w B5

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=79292.msg883039;highlight=montaż+klimatyzowanego+schowka#msg883039

Opublikowano

tomaszstn, to B6 a nie B5. z tego co wiem, nie ma mozliwosci

Opublikowano

tomaszstn, to B6 a nie B5. z tego co wiem, nie ma mozliwosci

A co ja napisałem wyżej??????????????????????????????? :gwizdanie:

Jasne że B6 ale chyba nie ma problemu zrobić tego w B5 nie?

Opublikowano

Sorry na to spojrzalem jak juz wyslalem, ale tak czy inaczej B6 ma wyznaczone miejsce do tego i idzie zalozyc waz laczacy, zas B5 nie ma takiej mozliwosci bez konkretnego rezania.

Wystarczy poczytac temat :)

Opublikowano

Wrzućcie sobie w google "klimatyzowany schowek audi a4 b5"

link do .eu i wszystko jasne.

Opublikowano
  • Autor

"Jeżeli chcemy mieć klimatyzowany schowek pasażera to wiercimy w nim otwór pod wąż który widnieje na powyższym zdjęciu, po przyłożeniu schowka widać gdzie należy zrobić otwór."

Pooglądaj zdjęcia, może do czegoś dojdziesz. Kiedyś był wątek w którym czytałem dokładnie jak to ma być zamontowane ale nie wiem gdzie a dziś już mi się nie chce szukać. Na 100% było na forum.[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 22:56_________________________________________________Tu jeszcze masz jakiś opis, co prawda na modelu B6 ale chyba nie ma problemu zrobić tego w B5

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=79292.msg883039;highlight=montaż+klimatyzowanego+schowka#msg883039

wiem wiem czytalem to :tongue4:nawet jak ktos rezal taki schowek rurka pcv :gwizdanie:ja to tak samo podlaczylem i niejest to zbyt wydajne ;(stad wlasnie widzialem ten przewod w temacie montaz klimy ale skad on idzie bo gdzie go trza przymocowac to wiadomo dziura w schowku :rolleyes:ale sam fakt mnie interesuje skad on idzie w ktorym miejscu w zespole wentylacyjnem jest on pociagniety...
Opublikowano

Ja nie montowałem więc nie pomogę dokładnie ale może te fotki Ci pomogą:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/914095dbdcc94f67.html

Zobacz poprzednie i następne :naughty:[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:58_________________________________________________W sumie tu masz cały opis:

http://audiclub.pl/index.php?PHPSESSID=3a8d8d10090b2bbdcc61ad7c4e04e26f&topic=10210.0

Opublikowano

Robiłem to u siebie w b5 , i działało w miare. Jednak schowek powinnien być izolowany.

Opublikowano
  • Autor

te limki juz sam znalazlem lecz moje pytanie nie dotyczy jak dorezac klimatyzowany schowek lecz gdzie oryginalnie jest podlaczony ???????

Opublikowano

nie jest bo go nie ma w b5

Opublikowano
  • Autor

nie jest bo go nie ma w b5

jezuuu....jest poczytaj na forum to zobaczysz ze byly wersje z ori schowkiem!!!nawet w pierwszym chyba linku widac ten karbowany przewod ktory sie podlacza do schowka :wallbash:
Opublikowano

Chlopie ales Ty ograniczony, oryginalnie bylo w B6 i wtedy montuje sie to w nagrzewnice gdzie jest na to miejsce, w b5 nie bylo takich schowkow, jedynie jakies patenty z rurka PCV... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Chlopie ales Ty ograniczony, oryginalnie bylo w B6 i wtedy montuje sie to w nagrzewnice gdzie jest na to miejsce, w b5 nie bylo takich schowkow, jedynie jakies patenty z rurka PCV... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

ogranicze cie zaraz do ruszania konczynami gornymi :bicz:sam widzialem na oczy schowki ori klimatyzowane w linkach typu montaz klimatyzacji recznej widac ori przewod do schowka i napewno niejest to rulka pcv!!!!!wiec nie pitol :decayed:
Opublikowano

Tutaj masz wątek na ten temat, jest tam opisane jak to wygląda w B5

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12905.0

W B6 jest to w serii, wystarczy rurka i zaworek lub schowek a w B5 niestety trzeba rzeźbić.

Opublikowano
  • Autor

Tutaj masz wątek na ten temat, jest tam opisane jak to wygląda w B5

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12905.0

W B6 jest to w serii, wystarczy rurka i zaworek lub schowek a w B5 niestety trzeba rzeźbić.

dzieki kolego ogladalem ten watek :wink4: mialem nadzieje ze ktos mial do czynienia z ori schowkiem w b5 ale nic :)