Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Wymiana audi navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, orjetuje się może ktoś czy ds się zamienić nawigacje audi navigation na audi navigation plus jeżeli tak to jaka kwotą bym musiał dysponować i kto na śląsku mógł by to wykonać

Opublikowano

da się zamienić, sprawdz na allegro jest wiele propozycji :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, faktycznie sporo tego na allegro teraz tylko poszukam jakiegoś fachowca co mi to zrobi

Opublikowano

Dzięki, faktycznie sporo tego na allegro teraz tylko poszukam jakiegoś fachowca co mi to zrobi

Ja wymieniałem sam RNSd na RNSe i tobie tez chyba o to chodzi? O kabelki zapytaj kolegę Domin79 mi on dorobił wszystko.

Opublikowano
  • Autor

Teraz mam ekran w nawigacji czerwony a chciałbym kolorowy po nazwach navi się nie orientuje obecnie pod ekranem navi pisze audi navigation a chciałbym ta nawigacje z dopiskiem "plus "ona jest z ekranem kolorowym ileCie ta cała operacja wymiany kosztowała?i czy miałeś jakieś problemy z wymianą?

Opublikowano

Teraz mam ekran w nawigacji czerwony a chciałbym kolorowy po nazwach navi się nie orientuje obecnie pod ekranem navi pisze audi navigation a chciałbym ta nawigacje z dopiskiem "plus "ona jest z ekranem kolorowym ileCie ta cała operacja wymiany kosztowała?i czy miałeś jakieś problemy z wymianą?

pstryknij fote tej navi , to sie obluka co potrzeba :wink4:

Opublikowano
  • Autor

pstryknij fote tej navi , to sie obluka co potrzeba :wink4:

fotka navi http://mechdesign.ayz.pl/allegro/IMAG0048.jpg ekran po złączeniu ma czerwony, zdjęcie na razie mam tylko takie bo urwało mi sie pokrętło z tej navi i wcześniej już zrobiłem, jak by potrzeba więcej fotek to chętnie popstrykam :)

Opublikowano

czyli masz rns-low tzw BNS 5.0 :naughty:

do przejścia na rns-a nic nie potrzebujesz, wszystkie kostki pasują jedyne co musisz zrobić to przepiąć 1 kabelek :przebiegly:

tu masz co i jak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174666.0

Opublikowano
  • Autor

Bardzo dziękuje za pomoc:) znalazłem ciekawą aukcję na allegro oto ona http://allegro.pl/nawigacja-audi-a4-rns-e-dvd-2010r-krk-i1622035881.html teraz tylko nie wiem na co zwrócić uwagę przy kupnie navi aby po montażu wszystko działało jak należy , czytałem coś o kodzie PIN który musi być do radaia inaczej ono nie zadziała czy jeszcze na coś więcej zwrócić uwagę ?