Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] moja a4 2,6 v6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak sądzę. Też mam ten silnik, tyle że na sekwencji i w budzie Coupe. Minimalne spalanie przy jeździe mieszanej raczej wolnej (do 120 km/h) to granice 11 l/km. Przy szybkiej na trasie (140-200km/h) wyszło mi ok. 14. Bardzo dynamiczna jazda po mieście - 16 l/km.

Opublikowano

Komputer może tak pokazywać jak jest popsuty, mi 1,8 T po mieście na sekwencji też spali 16 przy butowaniu,

chociaż niektórym ten motor pali 9. :>

Opublikowano
  • Autor

bzdura, fis pokazuje bdb, pozatym potrafie liczyc, ja gazu nie mam i miec niebęde miał, to jest wynik na benzynie, FIS był w serii, aktualizacja zdjec[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 16:45_________________________________________________to, ze sie nazywa abc to nie znaczy ze to ten sam silnik, w a90 masz inna przepustnice, masz przepływke, wiec nie mow ze nie realne, zreszta co ja tu bede sie udzielał i spierał sa świadkowie na miejscu z klubu i moga poświadczyc wyniki spalania,

Opublikowano

Czepiacie sie tego komputera.

czaki22 zalej bak do pelna, wyzeruj licznik, wyjezdzij caly bak, zrob proporcje i Ci wyjdzie ile srednio pali.

Zmien wreszcie te kierunki.. :wink4:

Opublikowano

Bardzo fajne te dzielone lampki z przodu, nic przynajmniej nie trzeba ciachać.

Ogólnie bardzo ładna sztuka :good:

Opublikowano

bzdura, fis pokazuje bdb, pozatym potrafie liczyc, ja gazu nie mam i miec niebęde miał, to jest wynik na benzynie, FIS był w serii, aktualizacja zdjec[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 16:45_________________________________________________to, ze sie nazywa abc to nie znaczy ze to ten sam silnik, w a90 masz inna przepustnice, masz przepływke, wiec nie mow ze nie realne, zreszta co ja tu bede sie udzielał i spierał sa świadkowie na miejscu z klubu i moga poświadczyc wyniki spalania,

Myślałem, że Ty wierzysz komputerowi, ale jeśli Ty naprawdę tak uważasz... No cóż niech Ci pali tyle, ale ja w to nie wierzę.[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 19:17_________________________________________________

Czepiacie sie tego komputera.

czaki22 zalej bak do pelna, wyzeruj licznik, wyjezdzij caly bak, zrob proporcje i Ci wyjdzie ile srednio pali.

Zmien wreszcie te kierunki.. :wink4:

Nie musi całego baku wyjeździć, wystarczy, że zaleje do pełna ( trochę to wyniesie, bo to nie lpg :> ) pojedzie 100km i zaleje znów do pełna te 15l :>

Opublikowano
  • Autor

u mnie na gaz to jest kuchenka i junkers w domu, tobie pali tyle bo moze masz problemy i niewiesz ze masz 5 biegów do przodu, nie miałes v6 i pewnie miec niebdziesz miał bo bazujesz na jakis durnych opiniach, popatrz soebi i poszukaj ludzi z takimi samymi silnikami na forum ile im samochody pala na trasach i po miescie.

Opublikowano

u mnie na gaz to jest kuchenka i junkers w domu, tobie pali tyle bo moze masz problemy i niewiesz ze masz 5 biegów do przodu, nie miałes v6 i pewnie miec niebdziesz miał bo bazujesz na jakis durnych opiniach, popatrz soebi i poszukaj ludzi z takimi samymi silnikami na forum ile im samochody pala na trasach i po miescie.

Akurat tak się składa, że miałem poprzednio 6-cylindrowy i na benzynę, dlatego, że zmądrzałem mam 1,8 T ale na gaz.

Masz tu przykład http://polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/29545

Opublikowano
  • Autor

najwidoczniej niemasz dalej pojecia o tym co piszesz wiec nie bazgraj w moim wątku gdyz specjalista jestes zadnym, generalnie 1,8t i 2,6 v6 maja zbliżone osiagi i spalanie równiez co znajdziesz tez na forum

masz tu link do watka poczytaj uwaznie i skacz robic z siebie posmiewisko

http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_benzynowe/odp_b5_abc_wysokie_spalanie-t17426.0.html;new

Opublikowano

To Ty robisz z siebie pośmiewisko pisząc takie bzdury, takie spalanie w tej pojemności może mieć nowy diesel ale nie starej konstrukcji 2,6 benzyna w 13 - to letnim aucie.

Opublikowano

ja mam 1.8T i mi pali po miescie 11litrow benzyny przy normalnej jezdzie nie mowie o butowaniu...jak jest butowanie to 13litrow a w trasie jak jechalem do chorwacji to mi spalila 8,3litra zaladowany i predkosc okolo 110-130km

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

wkońcu xenoniki

Opublikowano

wkońcu xenoniki

I lampy tylne po II lifcie.. :decayed:

Opublikowano

wkońcu xenoniki

gratki za xenon :notworthy: , tego mi brakuje :disgust:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

a mi quattro:)

Opublikowano

a mi quattro:)

To co czaki ugadujemy się na kolejne mody, ja zakładam zenony, a ty quattro :naughty: :naughty: :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widze ze jest tu kilku kolegow z malopolski, fajno :), ja z tarnowa jestem.

Opublikowano

Na jakie żaróweczki masz te lampy soczewkowe orginalnie na d2s czy h7 :cool1:

Opublikowano

piekna piekna :) ja juz czekam na swoje lampki az mi kurier dowiezie :) a jakas felga wieksza bedzie czy juz tak zostaje ? pozdrawiam :hi: