marko367 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam. Otóż mam problem z laptopem acer 5310 system XP od wczoraj po włączeniu internetu nie chciało wyświetlić żadnej strony tyko był komunikat strona zablokowana przez Beniamin kiedyś miałem zainstalowane dla ochrony dzieci przed stronami typu sex ale to było dawno i nagle skąd to się wzięło to nie wiem więc wyszukałem beniamina i wszystko wykasowałem i się zaczął problem nie mogę go włączyć .Przy włączeniu zaświeci się na niebiesko i wszystko znika i tak na okrągło chyba dysk padł proszę o pomoc.Pzdr.
H_S_B Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 może masz zblokowany z poziomu botowania systemu ? coś jak hasło na biosa? próbowałeś formatować? wrzuciłeś płytę z systemem i próbowałeś botować ?
komtur Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Spróbuj uruchomić z płytki z systemem (bootowanie z cdr), wybrać naprawę systemu i wykonać chkdsk - powinno pomóc
marko367 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dzięki koledzy za pomoc coś tam naszperałem w biosie i udało mi się go odpalić ściągnąłem program LSP Fix i usunąłem beniamina i już jest ok.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi