audia4a4 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 jaki jest numer znaczka Audi z pokrywy silnika z 3.0 TDI ???
Ponior Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jest chyba gdzieś w moim temacie na pierwszych stronach
audia4a4 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 tak to jest jak ma się Etke na kompie a się o niej nie pamięt dziękii
Pepin Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 a mam pytanie .. czym przykleić taki znaczek?
Ponior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 a mam pytanie .. czym przykleić taki znaczek? Małe plastykowe bolce wchodzą w dziury. Bolce grzejesz z drugiej strony (lutownicą). Coś na zasadzie nitów.
Pepin Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 a mam pytanie .. czym przykleić taki znaczek? Małe plastykowe bolce wchodzą w dziury. Bolce grzejesz z drugiej strony (lutownicą). Coś na zasadzie nitów. a gdy znaczek został urawny podczas "pucowania" żeby się ładnie błyszczało ? Czy OOO przewiduje klejenie tam i jest coś w etce?
rutkap Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 mam to samo, tez go zmyło i odpadła nie wiadomo kiedy a jaki numerek logo Audi jest do silnika 1.9 TDI model BKE
pabloooo85 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Witam ! Czy wie ktoś może jaki jest numer znaczka audi na pokrywie silnika do a4 b6 1.8T BFB albo jaki jest rozmiar w 3.0 bo może podpasi taki???
Rekomendowane odpowiedzi